Μην χασετε

Μαρία Σολωμού – Ανέβασε αρετουσάριστες φωτογραφίες της: «Έχω ραγάδες, κυτταρίτιδα και επιδερμική χαλάρωση»

Το βίντεο που δημοσίευσε πριν μερικά 24ωρα η Πολιτευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου έχει καταφέρει να σηκώσει κύμα αντιδράσεων με πολλούς Έλληνες celebrities να παίρνουν θέση πάνω σε όσα είπε και άλλους να στέλνουν το δικό τους μήνυμα για το πόσο φυσιολογικές είναι οι ατέλειες ενός ανθρώπινου σώματος.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Μαρία Σολωμού η οποία αποφάσισε να δημοσιεύσει μια σειρά από αρετουσάριστες φωτογραφίες μιλώντας ανοιχτά για τις ατέλειές της.

«Μέσα σ όλη αυτήν την ινσταγκραμική φρενίτιδα και την αγωνία του ιδανικού ρετούς ένιωσα την ανάγκη να ανεβάσω κάποιες πραγματικές φωτογραφίες ,όχι για να το παίξω έξυπνη – έχουμε πολλούς τέτοιους έτσι κι αλλιώς-αλλά για την απομυθοποίηση του πράγματος ….. βαριέμαι αυτήν την κρυφή ενοχή της ατέλειας !

 

Advertisements

Έχω ραγάδες απ τα 13 μου ,κυτταρίτιδα απ τα 18 και έσχατως απέκτησα και επιδερμική χαλάρωση….. και ας κάνω 5 φορές την βδομάδα γυμναστική και ας κάνω διατροφές και αποτοξινώσεις και ας έχω δοκιμάσει από λεμφικά μασάζ ,μέχρι scrubs , dry brush και κρέμες …..και ας μην έχω το δικαίωμα να παραπονεθώ για τίποτα απ όλα αυτά γιατί η απάντηση «εσύ μη μιλάς» είναι ομόφωνη …..

Καλοκαιράκι προ των πυλών ,θα φορεθούν τα καινούρια μαγιουδάκια, θα γίνουμε σοκολατί, θα ποζάρουμε με σκέρτσο για να έρθει στο τέλος το απαραίτητο ρετούς να τελειοποιήσει το ποστ μας!!! . Δεν αποτελώ εξαίρεση, …….η ανακάλυψη της κατάλληλης σκιάς και ώρας για το κλικ της επιτυχίας είναι πλέον ειδικότης μου!!! Να σας πω όμως και κάτι…;;;

 

Ας μην κοροϊδευόμαστε κανείς δεν είναι όπως στις φωτογραφίες, ΚΑΝΕΙΣ!!! Δεν υπάρχει τέλειο…αυτό που υπάρχει είναι ο φοβερός @nikzik ,ο κατάλληλος φωτισμός και η σωστή γωνία ,χωρίς make up ,χωρίς ρετούς …τόσο απλά

Advertisements

Γιατί ένα ωραίο σώμα μπορεί να έχει ατέλειες ,και να σας πω και κάτι; Δεν πειράζει!!…. καθόλου δεν πειράζει….» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της η Μαρία Σολωμού.

 

 

Advertisements

 

 

 

 

πηγη

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα