Μην χασετε

Μαρία Νεφέλη Γαζή για Άνθιμο Ανανιάδη: Αντί να ζητήσει συγγνώμη με κατηγορεί

Η επιστολή που έστειλε η νεαρή χορεύτρια στα ΜΜΕ και δείχνει πως ο πόλεμος ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι καλά κρατεί

 

Ο πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στην Μαρία Νεφέλη Γαζή και τον Άνθιμο Ανανιάδη καλά κρατεί. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι που μαζί έχει αποκτήσει ένα γιο έχει ανοίξει νέο κύκλο αντιπαράθεσης.

 

Advertisements

Όπως είναι γνωστό ο ηθοποιός είχε ζητήσει την εξέταση DNA για να αποδείξει ότι το παιδί είναι δικό του. Το τεστ βγήκε θετικό και η νεαρή χορεύτρια μετά το τέλος της διαδικασίας έστειλε επιστολή στα ΜΜΕ και τοποθετήθηκε επί του θέματος.

«Στον απόηχο όλων όσων διαδραματίστηκαν τους τελευταίους μήνες αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον βιολογικό πατέρα του γιου μου, Άνθιμο Ανανιάδη και το οικείο περιβάλλον του που στα 20 μου χρόνια με δίδαξαν τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής που θα μπορούσα να πάρω και που με τη σειρά μου θα διδάξω κι εγώ στον γιο μου. Με δίδαξαν πως στον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι με πρόσωπα και άνθρωποι με προσωπεία και πως ο Θεός επιλέγει δύσβατους δρόμους για να σε μάθει να τους ξεχωρίζεις. Πως το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος στον εαυτό του είναι να είναι να τον σέβεται για να μπορεί να σέβεται και τους άλλους (…).

Είναι λυπηρό ότι ακόμα και μετά τα αποτελέσματα DNA (το οποίο εκείνος ζητούσε χωρίς εγώ να έχω αμφισβητήσει ποτέ μα ποτέ ότι είναι ο πατέρας) τα οποία επιβεβαίωσαν πλήρως την πατρότητα του, αντί να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη να κρατήσει χαμηλούς τόνους εξακολουθεί να με κατηγορεί…».

 

Δείτε όλη την επιστολή της Μαρίας Νεφέλης Γαζή και τις δηλώσεις του Άνθιμου Ανανιάδη στο video που ακολουθεί από την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open:

Advertisements

 

Ο Άνθιμος Γαζής είχε τοποθετηθεί με ανάρτησή του στο Instagram όταν τα αποτελέσματα του τεστ απέδειξαν ότι είναι ο πατέρας: «Έπειτα από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος από την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών.

Ο γιος μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδώ και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης.

Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σίγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Έπειτα απο αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος απο την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών. Ο γιός μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδω και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης. Εχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σιγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του. #Ananiadiskid #happynameday #Timotheos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) στις

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα