Μην χασετε

Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στην κορούλα της

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στο OK! για την γέννηση της κόρης της και το πως βίωσε όλη αυτή την εμπειρία.

 

«Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει για πρώτη φορά, είναι πολύ μεγάλα τα άγχη και οι αγωνίες. Ήμουν όμως, σε σίγουρα χέρια. Πρώτον, γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός, οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Επίσης ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί όλοι μαζί μου – ο χειρουργός, η μαία, ο αναισθησιολόγος. Επειδή δεν ήμουν στον τόπο μου καταλάβαιναν ότι με στρέσαρε, οπότε προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μου το κάνουν πιο εύκολο. Όσο για τον Στέλιο ήταν πολύ ψύχραιμος κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

 

Advertisements

Δεν ήμουν από εκείνες τις γυναίκες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα γιατί είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά. Τώρα αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι.

Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα, όπως λένε τη μαμά του Στέλιου. Οι οικογένειές μας ακόμα και τώρα που μιλάμε δεν το ξέρουν, αν και το είχαμε ήδη αποφασίσει πριν γεννηθεί.»

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα