Μην χασετε

Μαντόνα: Τα κινητά τηλέφωνα κατέστρεψαν τη σχέση με τα παιδιά μου!

Στη συνέντευξή της η Μαντόνα επισημαίνει ότι το γεγονός πως έδωσε κινητά τηλέφωνα στη 22χρονη σήμερα Λούρδη και στον 18χρονο Ρόκο – κατά την εφηβεία τους – είχε μια πολύ αρνητική επίδραση στη σχέση της μαζί τους.

Για το λόγο αυτό τόνισε ότι δεν σχεδιάζει να κάνει το ίδιο για τον 13χρονο γιο της, Ντέιβιντ.

“Θα επιμείνω όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί έκανα λάθος όταν έδωσα κινητά τηλέφωνα στα μεγαλύτερα παιδιά μου, όταν ήταν 13 ετών” δήλωσε η σταρ στο Vogue.

Μαντόνα: Γονείς, προσοχή!

Η “βασίλισσα της ποπ” εξήγησε ότι τα τηλέφωνα έγιναν “πολύ, πολύ μεγάλο μέρος της ζωής της Λούρδη και του Ρόκο” κυρίως λόγω της ανάπτυξης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Advertisements

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ο ρόλος της Ελένης Ράντου είχε γραφτεί για μένα»

“Κατακλύστηκαν από εικόνες και άρχισαν να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με άλλους ανθρώπους, και αυτό είναι πολύ κακό για την αυτο – ανάπτυξη” δήλωσε η πολυβραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια.

Η Μαντόνα είπε ακόμη ότι απ’ όλα τα παιδιά της, ο Ντέιβιντ έχει περισσότερα κοινά με την ίδια από άποψη “προσήλωσης και αποφασιστικότητας”.

Αναφερόμενη στην κόρη της Λούρδη, πατέρας της οποίας είναι ο ηθοποιός Κάρλος Λεόν, η διάσημη τραγουδίστρια είπε ότι τη ζηλεύει για το “απίστευτο ταλέντο” της.

Advertisements

“Είναι απίστευτη σε ό,τι κι αν κάνει, είναι εκπληκτική χορεύτρια, σπουδαία ηθοποιός, παίζει πολύ καλά πιάνο”, ανέφερε η ποπ σταρ.

Δείτε επίσης: Ευτύχης Μπλέτσας: Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με την μπέμπα!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα