Μην χασετε

Μακρινίτσα – Συγκλονίζει ο πατέρας: «Ήθελα να τον πλακώσω στο ξύλο, αλλά δεν με άφηνε η κόρη μου»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το διπλό φονικό της Μακρινίτσας, της 5ης Απριλίου, όπου έχασαν τη ζωή τους η 28χρονη Κωνσταντίνα και ο 30χρονος αδελφός της Γιώργος, μέσα στο πατρικό σπίτι τους, από τις μαχαιριές του συζύγου της. Ο πατέρας μιλώντας στο thenewspaper.gr, σημείωσε ότι ακόμα η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Μας πέθανε όλους. Ζούμε μόνο για το εγγονάκι μας. Ευτυχώς είναι μικρό και δεν έχει καταλάβει τα πάντα με λεπτομέρειες. Όταν ζητάει τη μαμά του, τού λέμε ότι έπαθε κάτι κακό μαζί με τον θείο του και θα τους δούμε όλους στον ουρανό» λέει με βουρκωμένα μάτια ο Απόστολος Τσάπας, ο οποίος καλείται ως πατέρας πια να μεγαλώσει το 2,5 ετών εγγόνι του.

 

«Δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα. Ερχόταν εδώ, έκανε φασαρία, ασκούσε βία. Μου είχε επιτεθεί κι εμένα. Έδινα τόπο στην οργή για την κόρη μου. Δεν ήθελα να έχει μπλεξίματα. Εγώ ήθελα να τον πλακώσω στο ξύλο, αλλά δεν με άφηνε η Κωνσταντίνα. Μου έλεγε: “μπαμπά, αυτό επιδιώκει». Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Βόλου έχει παραχωρήσει ψυχολόγο στην οικογένεια, προκειμένου να τους συμβουλεύσει για τη διαχείριση της κατάστασης πένθους, αλλά και για την ανατροφή του εγγονού.

Advertisements

 

Πηγή: thenewspaper.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα