Μην χασετε

Μακρινίτσα – Λύγισε ο πατέρας των θυμάτων: «Μόνο το εγγόνι μου θα μείνει παρηγοριά μου»

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία στη Μακρινίτσα, μετά το διπλό φονικό με θύματα δύο αδέρφια, της 28χρονης Κωνσταντίνας και του 30χρονου Γιώργου. Η κοινωνία του Πηλίου δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό των δύο ανθρώπων. Φερόμενος ως δράστης ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης κοπέλας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

 

Ο πατέρας της Κωνσταντίνας και του Γιώργου, κ. Αποστόλης, μίλησε αρχικά τηλεφωνικά στη Γιώτα Κηπουρού και στο T-live, μη μπορώντας να συγκρατήσει τους λυγμούς του. «Φύλαξα το παιδάκι… Φύλαξα τον εγγονό μου. Έγινε μπροστά μου. Χθες ήρθε και μας είπε να βγάλουμε το παιδί έξω να το δει και του είπε η κόρη μου πως το παιδί σε αυτή την κατάσταση δεν πρόκειται να το δει και παίρνει την αστυνομία. Χτύπησε πρώτα τη γυναίκα μου ελαφριά. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, έπρεπε να πάρω το νόμο στα χέρια μου. Τι να κάνω; Τα παιδάκια μου θα γυρίσουν πίσω; Μόνο το εγγόνι μου θα μείνει παρηγοριά μου» είπε με δάκρυα και περιέγραψε πρόσφατα περιστατικά βίας ανάμεσα στον φερόμενο ως δράστη και την κόρη του. «Θα θρηνήσουμε θύματα» τους είχε πει ο 30χρονος.

 

Advertisements

 

Κατόπιν, και η μητέρα των θυμάτων μίλησε τηλεφωνικά στο T-live. «Να σαπίσει στη φυλακή. Είχε σκοπό να χτυπήσει εμένα και μετά κατέβηκε η κόρη μου κάτω να με σώσει, να δει τι γίνεται. Άφησε εμένα και έπιασε εκείνη. Είχε ιδιαίτερη συμπεριφορά αυτός. Δεν νόμιζε η κόρη μου ότι θα φτάσει σε τέτοιο βαθμό. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τον Δεκέμβριο. Άρχισε, έβριζε, δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι, υποστήριζε ότι το παιδί δεν είναι δικό του. Πήραμε τα μέτρα μας, αλλά δεν προλάβαμε. Έσπασε τη τζαμαρία» δήλωσε.

 

Advertisements

 

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα