Μην χασετε

Μαίρη Μηλιαρέση: «Δεν με βλέπεις γιατί δυστυχώς δεν είχα παρέες μέσα από την τηλεόραση»

Στην κάμερα της εκπομπής Love It και στη δημοσιογράφο Ελένη Ευσταθίου μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση και αποκάλυψε πως ασχολείται πια με τη διακόσμηση και την ανάπλαση χώρων.

 

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε περιστατικό βίας που έχει βιώσει στον καλλιτεχνικό χώρο: «Μου έχει τύχει, αλλά έχω φύγει. Έχω βροντήξει τα πάντα κάτω και έχω εκθέσει κόσμο»

Για την τηλεοπτική της απουσία εξομολογήθηκε: «Δεν με βλέπεις γιατί δυστυχώς δεν είχα παρέες μέσα από την τηλεόραση. Δεν δειπνούσα κάθε βράδυ με τον διευθυντή…»

Advertisements

 

Για τα «πισώπλατα μαχαιρώματα» που έχει δεχτεί είπε: «Κάποια στιγμή έκανα μια εκπομπή, όπου δεν με ήθελε η αρχισυντάκτριά μου. Έφερνε άλλες παρουσιάστριες για να μου τη λένε στη ζωντανή εκπομπή.

Μια μέρα που αρρώστησα και ήμουν με 40 πυρετό στο κρεβάτι, έφερε τη δική της παρουσιάστρια να παρουσιάσει. Αντί να με πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσει αν είμαι καλά, με πήρε και μου είπε: “Είδες πώς παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι”;», αποκάλυψε η Μαίρη Μηλιαρέση.

 

Η Μαίρη Μηλιαρέση εξομολογήθηκε πως είναι μόνη της τα τελευταία 4 χρόνια: «Όταν είσαι καλά με τον εαυτό σου δεν υπάρχει καμιά μοναξιά», είπε και ανέφερε πως θέλει δίπλα της έναν άνθρωπο που να της έχει μεγάλη εμπιστοσύνη.

Advertisements

 

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα