Μην χασετε

Μάριος Ιορδάνου: «Πέρασα 3 εγκεφαλικά. Ψήθηκε ο εγκέφαλός μου. Έχασα το φως μου»

Ο ηθοποιός Μάριος Ιορδάνου και η σύζυγός του Σοφία Καζαντζιάν, έδωσαν συνέντευξη στο Έλα Χαμογέλα και μίλησαν για τα 13 υπέροχα χρόνια του έρωτά τους, για την ταινία Bachelor 4 στην οποία γράφουν το σενάριο αλλά θα παίζουν κιόλας, καθώς και για την συνειδητή επιλογή τους να μην κάνουν παιδιά!

 

“Είναι ο πιο γενναίος άνθρωπος που έχω δει” είπε η Σοφία για το Μάριο.” Έχει περάσει πολλά και πάντα βγαίνει νικητής γιατί έχει το θάρρος να πραγματοποιεί τα όνειρά του. Είμαστε μαζί 13 χρόνια, αλλά πριν το Μάριο υπάρχει μαύρο δεν θυμάμαι τη ζωή μου χωρίς τον Μάριο. Από τη πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε μείναμε μαζί” είπε η Σοφία.

 

Advertisements

Ο Μάριος Ιορδάνου, μίλησε και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε πέρσι αλλά κατάφερε να είναι πάλι καλά και υγιής.

“Πέρασα πριν από ένα χρόνο τρία ισχαιμικά επεισόδια, τρία εγκεφαλικά. Ψήθηκε ο εγκέφαλός μου παιδιά. Έχασα το φως μου, δεν είχα παλμούς, έχασα τις αισθήσεις μου, δεν είχα παλμό, για ένα διάστημα πέθαινα. Αλλά είπα όχι θάνατε δε θα με πάρεις γιατί έχω και άλλα πράγματα να ζήσω με την Σόφη” είπε ο ηθοποιός

 

 

Advertisements

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα