Μην χασετε

Μάθετε πως μπορείτε να δώσετε διάρκεια στο χρώμα των μαλλιών σας

Μάθετε πως μπορείτε να δώσετε διάρκεια στο χρώμα των μαλλιών σας

Οι περισσότερες βαφές μαλλιών και ειδικά τα φωτεινά χρώματα, δεν διαρκούν πολύ, ξεθωριάζουν και αλλάζουν. Είτε κάνατε τη βαφή σας στο κομμωτήριο ή στο σπίτι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο αν δεν περιποιείστε σωστά τα μαλλιά σας.

Δείτε πως μπορείτε να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας για περισσότερο διάστημα φωτεινό, ζωντανό και όπως ήταν στην αρχή:

1. Η θερμότητα παίζει μεγάλο ρόλο στην φθορά του χρώματος. Όταν λούζεστε αποφύγετε το πολύ ζεστό νερό καθώς και τα συχνά λουσίματα.

2. Χρησιμοποιήστε σαμπουάν κατάλληλα για βαμμένα μαλλιά. Ειδικά αν επιλέξετε ένα κατάλληλο για το χρώμα των μαλλιών σας ακόμα καλύτερα.

Advertisements

3. Χρησιμοποιήστε μαλακτικό μαλλιών κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά, ειδικά για το χρώμα των μαλλιών σας. Τα σωστά ενυδατωμένα μαλλιά διατηρούν περισσότερο το χρώμα τους.

4. Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ ξηρά και αφυδατωμένα το πιο πιθανό είναι το χρώμα να ξεθωριάσει γρήγορα. Μην αμελείτε την καθημερινή ενυδάτωση των μαλλιών με ειδικές κρέμες και serum.

5. Ο μεγαλύτερος εχθρός των βαμμένων μαλλιών είναι ο ήλιος, ακόμα και το χειμώνα. Χρησιμοποιήστε ειδικές λοσιόν σπρέι ή λακ μαλλιών με δείκτη προστασίας από τον ήλιο. Πριν βγείτε από το σπίτι ψεκάστε λίγο πάνω στα μαλλιά.

πηγή

Ομορφιά | Πατήστε εδώ και δείτε υπέροχες προτάσεις για την περιποίηση των μαλλιών σας

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα