Μην χασετε

Λευκή Κουζίνα: Η επιλογή που δεν θα σας προδώσει ποτέ

Το λευκό και στον χώρο της κουζίνας μπορεί να λειτουργήσει με τους ίδιους τρόπους που το κάνει γενικά την “πασπαρτού” απόχρωση στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, με την έννοια ότι δεν θα δεσμεύσει ποτέ όποια άλλη χρωματική επιλογή – αλλαγή θελήσετε να κάνετε στον χώρο, ενώ το σύνολο μπορεί να προκύψει συνολικά όσο πολύχρωμο θέλετε ανάλογα τα υφασμάτινα στοιχεία, σκεύη και διακοσμητικές λεπτομέρειες  που θα προσθέσετε.

Τα λευκά ντουλάπια είναι μια επιλογή απόλυτα ταιριαστή τόσο σε μοντέρνας αισθητικής όσο και κλασσικές, vintage ή και χωριάτικες κουζίνες, που το ίδιο  πετυχημένα ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις του φυσικού ξύλου. 

Οι αποχρώσεις του φυσικού ξύλου σε δάπεδο, τον πάγκο, μικρά διακοσμητικά στοιχεία ή ακόμη και στα πλακάκια που θα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με το λευκό στις μεγάλες επιφάνειες τοίχων-ντουλαπιών, μπορεί να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο “ζεστό” σύνολο απόλυτα ταιριαστό με κάθε τύπου ξύλινα έπιπλα και είναι ιδανικός για ενιαίους χώρους κουζίνας – καθιστικού.

Σε κουζίνες τόσο μοντέρνου ύφους όσο και κλασσικής αισθητικής το λευκό συνδυάζεται ιδανικά με μαύρες και inox λεπτομέρειες, αντικείμενα και συσκευές.

Advertisements

Όλες οι αποχρώσεις του  μπεζ – καφέ  όπως και τα ψάθινα αντικείμενα  και υφάσματα τύπου  λινού  σε συνδυασμό με λευκά ντουλάπια δημιουργούν ένα ιδιαίτερα  καλαίσθητο  αποτέλεσμα, που αν το προτιμάτε μπορεί επιπρόσθετα να  τονιστεί  με κάποια αντικείμενα και λεπτομέρειες σε όποια έντονη  απόχρωση θέλετε.

Υφασμάτινα  στοιχεία όπως κουρτίνες, χαλί, τραπεζομάντηλα κλπ  αλλά και μικρά  αντικείμενα  σε ζωηρές  αποχρώσεις είναι αρκετά, ειδικά σε μικρές κουζίνες, για να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερα έντονο  σύνολο  χρωματικά ,  ακόμη και αν το σύνολο των μεγάλων επιφανειών σε τοίχους-ντουλάπια είναι λευκό.

Και φυσικά το λευκό είναι η …απόλυτη απόχρωση για κουζίνες διαμορφωμένες σε έντονο αντικέ και shabby chic στυλ με παλιά ή παλαιωμένης όψης έπιπλα σε ανάλογο ύφος.

Advertisements

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα