Μην χασετε

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Survivor: «Στις αθλητικές επιδόσεις ήμουν κοντά στην Ανθή Σαλαγκούδη»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη στο «Έλα Χαμογέλα» και από τα πρώτα πράγματα που είπε είναι ότι ήταν ιδέα του Λάκη Λαζόπουλου στην αρχή της καριέρας  της να αλλάξει το επίθετό της σε Ροδίτη αλλά η Ελένη Μενεγάκη την έπεισε να μην το κάνει.

Advertisements

«Ήταν μια επιλογή ζωής το Survivor και δεν το μετανιώνω» είπε. «Τώρα που το παρακολουθώ μου ανοίγει πάρα πολύ την όρεξη» είπε χαριτολογώντας.

 

«Στις αθλητικές επιδόσεις ήμουν κοντά στην Ανθή Σαλαγκούδη. Είμαι πολύ βολική και ο κόσμος είχε άλλη εικόνα και δεν το περίμενε ότι θα είμαι τόσο συγκαταβατική» είπε συμπληρώνοντας. «Πέρασα πολύ ωραία στο Survivor, έχω πολύ καλές αναμνήσεις και γενικά το άντεξα οπότε μπορεί και να πήγαινα στο All Star Survivor.  Τότε δεν το είχα πολύ με τη γυμναστική, τώρα δεν θα ήμουν πολύ καλύτερη; Τα χαρακτηριστικά του εαυτού μου είναι τα ίδια».

Για τις φήμες ότι θα κάνει πρωινό στο Mega τα Σαββατοκύριακα είπε: «Γίνονται κάποιες συζητήσεις με διάφορες  εταιρείες παραγωγής. Μου έχει λείψει η τηλεόραση. Μου αρέσει η ιδέα του πρωινού. Θα έβγαζα τον πιο αστείο εαυτό μου, θα το διακωμωδούσα. Τότε πελάγωνα» είπε.

 

«Αγάπησα πολύ το My style rocks» μιλώντας για την εκπομπή που της ταιριάζει πιο πολύ.

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα