Μην χασετε

Κατερίνα Λέχου: «Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ζητήσει συγχώρεση αλλά αυτό δεν το έχω δει ακόμα»

Η υπομονή είναι το δυνατό και το αδύναμο χαρακτηριστικό της Κατερίνας Λέχου, η οποία πλέον δεν σπαταλάει τον χρόνο της σε συναναστροφές που δεν την καλύπτουν.

 

Η ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από 11 χρόνια. «Έχω βαρεθεί να ακούω τόσα χρόνια για την “αγία” ελληνική οικογένεια και βλέπεις τι επιπτώσεις έχουν τα κρυμμένα πράγματα που δεν βγαίνουν στην επιφάνεια», δήλωσε στο «Καλύτερα δε γίνεται» για τη συμμετοχή της στη σειρά «42 ώρες».

«Είχα 11 χρόνια να κάνω τηλεόραση. Θέλω να μου αρέσει κάτι και να το θέλω. Έχω κάνει πράγματα που έχω αγαπήσει, έχω κάνει και αποτυχίες, αλλά ήταν πράγματα που ήθελα. Αρνούμαι και πολλές προτάσεις γιατί είτε δεν με αφορούν, είτε είναι τα χρήματα που δεν αρκούν. Οι γυναίκες από μια ηλικία και μετά έχουν μειωμένες προσφορές, είναι κοινωνικό φαινόμενο».

Advertisements

 

Η ίδια μίλησε και για την καταγγελία στην οποία προχώρησε: «Είχε νόημα αυτό που έκανε και φάνηκε από την έκβαση των πραγμάτων. Θα βάλουμε κάποια όρια και άρα μόνο καλό μπορεί να επιφέρει. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να μετανιώσει και να ζητήσει συγχώρεση αλλά αυτό δεν το έχω δει ακόμα».

 

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα