Μην χασετε

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Πολύ δύσκολα θα υιοθετούσα ένα παιδί 10 χρονών και πάνω αλλά ποτέ μη λες ποτέ.»

Στο ραδιόφωνο του The Caller και στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απόφασή της να υιοθετήσει ένα παιδί και τη Χριστίνα Κοντοβά που επίσης βρίσκεται στην Ουγκάντα για το κοριτσάκι που θα υιοθετήσει.

Advertisements

 

«Πήγα να ψωνίσω στο κατάστημα της Χριστίνας και μου είπε, πριν γίνει γνωστό, ότι γι’ αυτό το κοριτσάκι έλειπα, δείχνοντάς μου φωτογραφία της. Αυτή η διαδικασία του ενός έτους μου φαίνεται δύσκολη. Έχει να κάνει και με τη δουλειά, και με τον σύντροφό σου αν θα σε στηρίξει» είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

 

«Εγώ το έψαξα νομικά στην Ελλάδα, δεν είναι απλή υπόθεση αλλά δεν είναι και τόσο σύνθετη σε κάποιες περιπτώσεις για κάποιες ηλικίες. Υπάρχουν ιδρύματα, που μετά από μία διαδικασία που θα περάσει με μεγαλύτερα παιδιά, ίσως είναι απλούστερο.

Πιστεύω πάρα πολύ στο περιβάλλον, πιστεύω ότι δηλαδή μπορεί να αλλάξει τελείως τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή σου και αντιδράς στα πάντα. Πολύ δύσκολα θα έπαιρνα ένα παιδί, εάν προέκυπτε, 10 χρονών και πάνω, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Έχω κανονίσει να πάω σε ένα συγκεκριμένο ίδρυμα».

 

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα