Μην χασετε

Καταπληκτικές ιδέες αποθήκευσης για μικρούς χώρους που θα θέλατε να ξέρατε νωρίτερα

Ψάχνετε ιδέες για το μικρό σας σπίτι; Στο blog μας σας φέρνουμε πάντα μόνο τις καλύτερες και πιο έξυπνες. Η αποθήκευση φαίνεται να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα όταν αντιμετωπίζετε έλλειψη χώρου.

 

Αλλά, αυτό δεν πρέπει να σας ενοχλεί. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το λύσετε. Ελέγξτε αυτές τις καταπληκτικές ιδέες αποθήκευσης για μικρούς χώρους που θα σας σώσουν τη ζωή.

 

Advertisements

Για παράδειγμα έψαχνα για έναν τρόπο να ελευθερώσω λίγο χώρο στη μικρή και στενή μου είσοδο. Τα πράγματα που έπρεπε να αποθηκευτούν ήταν τα παπούτσια. Και βρήκα μια λαμπρή λύση. Χρησιμοποιήστε το γνωστό τέχνασμα: επωφεληθείτε από τον κάθετο χώρο. Τοποθετήστε κάποια ράφια όπως αυτά και μπορείτε να αποθηκεύσετε εύκολα τα παπούτσια και να ελευθερώσετε το διάδρομό σας.

 

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τον κάθετο χώρο!Μπορείτε να εγκαταστήσετε μπάρες πετσετών στους πιο δύσκολους χώρους, που διαφορετικά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Τοποθετήστε μερικά άγκιστρα και έχετε μια εξαιρετική λύση αποθήκευσης για όλα τα είδη αντικειμένων. Εδώ, χρησιμοποιείται για την αποθήκευση των γλαστρώμ με βοτάνα στην κουζίνα και για τη δημιουργία ενός μικρού κατακόρυφου κήπου.

Βρείτε πολύ πιο έξυπνες ιδέες στις παρακάτω εικόνες.

Advertisements

 

 

Advertisements

 

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα