Μην χασετε

Ιωάννα Παππά: «Μου έστειλαν “Εσύ τώρα που είσαι πάνω από 40 γιατί τόλμησες να κάνεις παιδί;”»

Η Ιωάννα Παππά, που φέτος την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στο σήριαλ “Έξαψη” του Mega, έκατσε στο τραπέζι του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για πολλά στο After Dark!

Advertisements

 

H Ιωάννα Παππά, μίλησε για το θέατρο, για την αποχή της από την τηλεόραση για πολλά χρόνια αλλά και γιατί επέλεξε με τον σύντροφό της  Κωνσταντίνο Πάντο, να μην παντρευτούν, αλλά να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης.

Για το me too: Ήταν έτοιμη η κατάσταση για να συμβεί. Αυτό που μένει από αυτή την ιστορία είναι να δούμε τι θα γίνει από δω και πέρα. Και όποιος δεν έχει μιλήσει να πάρει το χρόνο του και να μιλήσει. Δεν μου έχει τύχει σε μένα να έχουν ξεπεραστεί τα όρια. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα Κάτι είχα ακούσει αλλά όχι σε αυτό το βαθμό. Σε μια συνεργασία δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει ο άλλος στην προσωπική του ζωή.

Ο έρωτας ήταν πάντα για μένα κάτι πολύ σημαντικό. Από μικρή σκεφτόμουν τα αγοράκια.

 

Για τη σχέση και τη γνωριμία με τον σύντροφό της: Γνωριστήκαμε στη Ελαφόνησο στην παραλία. Γίναμε παρέα. Ήμασταν φίλοι. Κάπου χαθήκαμε, ξαναβρισκόμασταν. Τα έφερε κάπως η ζωή και… ξαναβρεθήκαμε. Επειδή ήμασταν φίλοι, υπήρξε μια περίοδος προσαρμογής. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο μου. Ισχύει ότι ισχύει και σε ένα γάμο. Ο στόχος μας ήταν να κάνουμε ένα παιδί. Αυτό θέλαμε και όχι ένα γάμο. Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να παντρευτώ. Πιο πολύ για τη γιορτή. Για να έχω να θυμάμαι.

 

Advertisements

Για το γιο τους και τη βάπτισή του: Δεν είμαστε πολύ των τυπικών. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε στο γιο μας ονοματοδοσία ή αν θα τον βαπτίσουμε.

Δέχτηκα ένα ρατσιστικό μήνυμα του τύπου: Εσύ τώρα που είσαι πάνω από 40 γιατί τόλμησες να κάνεις παιδί;” Για μένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Αν υπάρχει αγάπη και επιθυμία μια χαρά γίνεται. Ο κόσμος χωρίς να σκέφτεται κάνει σχόλια χωρίς να γνωρίζει κάποιον. Όταν δω κάτι και με κάνει να νιώθω άσχημα αυτό που κάνω είναι να το σβήσω

 

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα