Μην χασετε

Θοδωρής Μαραντίνης: «Eχει ειπωθεί ότι είμαι κοντός και άφωνος – Εχω δεχτεί bullying στο κομμάτι της δουλειάς μου»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε στο Σημείο Συνάντησης με τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί και πως το βίωσε.

 

«Προσωπικά έχω δεχτεί bullying στο κομμάτι της δουλειάς μου, ότι δεν θα έπρεπε να είναι η μπάντα αυτό που είναι. Αρχικά όταν μπήκα στον χώρο η προβολή και της δουλειάς μου και της προσωπικής μου ζωής ταυτόχρονα ήταν πολύ έντονη και σοκαρίστηκα με αυτό. Ξαφνικά όλος ο κόσμος μπορούσε να έχει άποψη για μένα, πώς είμαι, τι κάνω.

 

Advertisements

Οπότε γενικά ήθελα έναν χρόνο μετάβασης να το καταλάβω και να ξεχωρίσω τι είναι κακοπροαίρετο και τι καλοπροαίρετο. Τα έχω βάλει σε μια τάξη, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Έχει ειπωθεί ότι είμαι κοντός, ότι είμαι άφωνος. Δεν ασχολήθηκα με τέτοια πράγματα ποτέ. Με το κοντός δεν ασχολήθηκα ποτέ άλλωστε δεν θα ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας και δεν με ένοιαζε. Με κάποια ασχολήθηκα, κάποια με ενόχλησαν. Σίγουρα πρέπει να οριοθετηθούν αυτά.

Τώρα με τα social media μπορεί ο καθένας να πει ό,τι του κατέβει. Άρχισε να με ενοχλεί όταν ήρθαν τα παιδιά μου στη ζωή ή όταν βγήκε το διαζύγιο. Όλη αυτή η παραφιλολογία όταν άρχισε να γίνεται πολύ έντονη και δεν ήξερα τα παιδιά μου πώς θα το πάρουν άρχισε να με ενοχλεί γιατί είναι άδικο», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

 

Στη συνέχεια ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε και για τον έρωτα.

«Το κλειδί για μια ιδανική σχέση είναι η επικοινωνία. Όσο καλύτερα επικοινωνείς, είτε σeξουαλικά είτε συναισθηματικά είτε σε πρακτικά θέματα, που τα υποβιβάζουμε, θεωρώ πως αυτό είναι το κλειδι. Να βρεις έναν άνθρωπο που μπορείς να επικοινωνείς σωστά όταν κάτι δε σου αρέσε, όταν σου αρέσει κάτι. Να μπορείς να συνδεθείς με τον άλλον χωρίς να έχεις δεύτερες σκέψεις ή να σκέφτεσαι κάποιο παιχνίδι. Δεν πρέπει να υπάρχει στρατηγική αλλά καλή χημεία. Κανείς δε θέλει να έχει κάποιον εγωιστή δίπλα σου. Θεωρω πως οι σχέσεις λειτουργούν ως “ό,τι δίνεις παίρνεις”. Στα πρακτικά οφείλεις να βρεις άκρη, και αν δε βρεις εκεί δε μπορείς να μείνεις με τον άλλον. Μόνο το σeξ δε φτάνει, είναι σίγουρα πολύ σημαντικό αλλά δεν είναι το μόνο όπως δεν είναι το μόνο να είσαι πολύ ερωτευμένος. Θέλει και λίγο σeξ», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisements

 

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη:

«Με το κοντός δεν ασχολήθηκα ποτέ άλλωστε δεν θα ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας και δεν με ένοιαζε»

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα