Μην χασετε

Θοδωρής Μαραντίνης: «Όταν χωρίζουν οι γονείς, να μη νιώθουν τα παιδιά ότι και αυτά χωρίζουν»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ενώνει τη φωνή του με τους «Ενεργούς μπαμπάδες» για τον αγώνα σχετικά με τη συνεπιμέλεια παιδιών χωρισμένων γονιών.

Οι «Ενεργοί Μπαμπάδες» συνεχίζοντας την διαδικτυακή τους καμπάνια προκειμένου να ενημερωθεί η κοινή γνώμη για τον στόχο της κοινής ανατροφής, του ίσου χρόνου και με τους δύο γονείς, δημιούργησαν ένα νέο σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Το θέμα είναι λεπτό. Κάθε χρόνο χωρίζουν οι γονείς 16,000 παιδιών κατά μέσο όρο. Αν το καλοσκεφτεί κανείς πρόκειται για μία ολόκληρη γενιά. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, όταν χωρίζουν οι γονείς, να μη νιώθουν τα παιδιά ότι και αυτά χωρίζουν αναγκαστικά με έναν από τους δύο.

Και έτσι να μην αισθάνονται συναισθηματική εγκατάλειψη και αποξένωση. Ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε λοιπόν ότι εστιάζουμε στην πραγματική ευτυχία των παιδιών και στις αληθινές τους ανάγκες και να χτίσουμε γύρω από αυτές ένα οικοδόμημα ισχυρό και να θεσπίσουμε νόμους που να διασφαλίζουν ότι στη ζωή τους δεν θα αλλάξει τίποτα επειδή οι γονείς τους αποφάσισαν να ζουν χωριστά

Advertisements

Μόνο τότε θα μπορέσουμε να κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια και να μη χρειαστεί να ζητάμε απαντήσεις στο πιο βασικό, στο πιο ουσιαστικό, στο πιο αληθινό του ερώτημα: ”Γιατί δεν μπορώ να σε βλέπω πιο πολύ; Ποιος το απαγορεύει; Σε χρειάζομαι”» λέει στο βίντεο ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος τάσσεται υπέρ των Ενεργών μπαμπάδων.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα