Μην χασετε

Θοδωρής Μαραντίνης: Με την Σίσσυ θα προσπαθούσαμε και για τρίτο παιδί

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Ο τραγουδιστής ανάμεσα σε όσα είπε αναφέρθηκε και στον ντόρο που ξέσπασε πριν από λίγο καιρό με τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου αποκαλύπτοντας ότι στεναχωρήθηκε πολύ:

 

«“Ήταν μια αφορμή αυτό που συνέβη με τα κιλά της Σίσσυς, γιατί αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν από διάφορους ανθρώπους του χώρου. Οπότε κάποια στιγμή θεώρησα ότι πρέπει να τοποθετηθώ και για τη γυναίκα μου επειδή στεναχωρήθηκε πολύ και γιατί το θεώρησα και εγώ σωστό απέναντι σε άλλα παιδιά ή γυναίκες που ακολουθούν εμένα και με εκτιμούν».

 

Advertisements

Αναφερόμενος στον γάμο του, αλλά και τους Onirama, τόνισε πως αντέχουν στον χρόνο γιατί παλεύουν καθημερινά τις δυσκολίες που εμφανίζονται: «Παρόλο που περάσαμε πολλές δυσκολίες και με το συγκρότημα και με τη Σίσσυ, προσπαθούμε και παλεύουμε καθημερινά.

Κάθε ζευγάρι περνάει δυσκολίες, ακόμη περισσότερο όταν είναι σε αυτό τον χώρο που είναι λίγο περίεργος». Μάλιστα, δεν έκρυψε την επιθυμία του για ένα ακόμη παιδί: «Θα ξαναπροσπαθούσαμε για τρίτο παιδί».

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα