Μην χασετε

  • Ετικέτες:
  • Cher

Η Cher κατηγορεί βιοφαρμακευτική εταιρεία ότι την «έγδ∪σε»

«Την πιάσανε κότσο» στην κυριολεξία την Cher, η οποία θα κινηθεί δικαστικά κατά βιοφαρμακευτικής εταιρείας. Υποστηρίζει ότι στελέχη της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Altor την προέτρεψαν να πωλήσει τις μετοχές που είχε στην κατοχή της, αποκρύβοντας το γεγονός ότι η εταιρεία ήταν προ των πυλών πολύ σημαντικής εξέλιξης στις έρευνες που έκανε και οι οποίες, τελικά, εκτίναξαν στα ύψη την αξία των μετοχών της.

Σύμφωνα με το «TMZ» η Cher είπε πως, το 2013, αγόρασε περίπου 300.000 μετοχές της Altor. Δύο χρόνια αργότερα, στέλεχος της εταιρείας την αναζήτησε και, ευθέως, πρότεινε να επαναγοράσει τις μετοχές που είχε στην κατοχή της. Απέκρυψε, ωστόσο, μεγάλης σημασίας πληροφορίες για τις επιτυχείς κλινικές δοκιμές φαρμάκων τα οποία ετοίμαζε η βιοφαρμακευτική εταιρεία για τον καρκίνο και το AIDS.

Η Cher πώλησε τις μετοχές της, και λίγο αργότερα η τιμή της μετοχής της εταιρείας «τρύπησε το ταβάνι». Και, τώρα, η Cher κάνει μήνυση για μεγάλες ζημίες που ωστόσο δεν μπορούν να προσδιοριστούν. Από την πλευρά της η εταιρεία, σύμφωνα το «TMZ» δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο για όσα καταμαρτυρά η Cher.

govastileto.gr

Advertisements
Advertisements
  • Ετικέτες:
  • Cher

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα