Μην χασετε

Η ∈ρωτική ζωή αυτών των 5 ζωδίων θα απογειωθεί το 2020

Το 2020 αυτά τα 5 ζώδια, όχι μόνο θα νιώσουν την ανάγκη να αναζητήσουν το άλλο τους μισό, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να το βρουν κιόλας και να ζήσουν το τέλειο «love story»; Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ένα ιδανικό έτος, που θα απογειώσει την ∈ρωτική τους ζωή. Διάβασε παρακάτω και μάθε, αν την καινούργια χρονιά θα χτυπήσει ο ∈ρωτας και τη δική σου πόρτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι ένας από τους πιο ευνοημένους του 2020, αφού όχι μόνο ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, αλλά και ο Ουρανός στον 5ο οίκο των ∈ρώτων σου, οπότε συγκεντρώνεις όλες τις πιθανότητες να συναντήσεις το ένα και μοναδικό πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Τα πρόσωπα που θα ελκύεις θα είναι πολλά, ενώ και εσύ θα είσαι διατεθειμένος να βάλεις πιο πίσω τα επαγγελματικά σου και να στρέψεις όλο το ενδιαφέρον σου στη βελτίωση της προσωπικής σου ζωής. Όταν δεν το περιμένεις, τότε ο ∈ρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Υπέροχα τα νέα και για σένα Καρκίνε μου, αφού θα έχεις τον Δία στον 7ο οίκο των σχέσεών σου σχεδόν όλο το 2020! Ο ∈ρωτας όχι μόνο θα σου χτυπήσει την πόρτα, αλλά θα ξεκινήσεις και μία σχέση “καλότυχη”. Μη σου πούμε ότι μέχρι να τελειώσει η χρονιά μπορεί να καταλήξει σε γάμο ή συμβίωση. Βγες από το καβούκι σου λοιπόν και γίνε πιο κοινωνικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συγχαρητήρια Τοξότη! Είσαι ανάμεσα στα πέντε τυχερά ζώδια, που θα «πέσουν» με τα μούτρα στον ∈ρωτα το 2020. Η χρονιά σου θα γεμίσει με μοναδικές στιγμές σ∈ξ και καλοπέρασης! Βλέπεις, ο Δίας πλέον θα είναι στον 2ο οίκο σου, οπότε και τα δύο θα στα προσφέρει πλουσιοπάροχα. Όλη την προηγούμενη χρονιά, έχοντάς τον πάνω σου, το έριξες στις περιπέτειες, τώρα ίσως ήρθε η ώρα να κατασταλάξεις σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και να μοιραστείς μαζί του, όσα έχεις στην καρδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξίσου τυχερός είσαι και εσύ Δίδυμε, καθώς το 2020, όπως όλα δείχνουν θα ελκύσεις το άτομο εκείνο που όχι μόνο θα είναι αξιόλογο, αλλά θα έχετε και έντονη σ∈ξουαλική χημεία. Άλλωστε ο Δίας στον 8ο οίκο σου εγγυάται για την απογείωση της σ∈ξουαλικής σου ζωής, μαζί με την οικονομική. Χτυπάς σε δύο ταμπλό, λοιπόν, οπότε είναι απίθανο να μη μείνεις ικανοποιημένος.

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα στο 2020 οι προσευχές σου, Παρθένε μου, θα εισακουστούν, καθώς αναμένεται να βρεις το ταίρι σου, ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλά από αυτά που ψάχνεις και θα σε κάνει να χαμογελάσεις, μετά από πολλά χρόνια. Κι εσύ όμως, θα είσαι πιο κοινωνική, πιο πρόσχαρη και αισιόδοξη για το μέλλον της ∈ρωτικής σου ζωής, οπότε, είναι λογικό και επόμενο η πέρασή σου στο αντίθετο φύλο να αυξηθεί, αφού η καλή σου διάθεση και η πρόθεσή σου κυρίως να χαρείς τον ∈ρωτα θα αντανακλάται και στο πρόσωπό σου.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα