Μην χασετε

Η Σκορδά «καρφώνει» την Τσιμτσιλή: «Αγαπητή μου πώς μπορώ να το ελέγξω;»

Η Φαίη Σκορδά ενοχλήθηκε με ένα σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day και απάντησε μέσα από το Πρωινό!

Advertisements

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε μέσα από την εκπομπή της: «Ήθελα να μπω γιατί σέρφαρα χθες και είδα αποσπάσματα από άλλες εκπομπές που έπαιξαν απόσπασμα από το προχθεσινό Masterchef διαφώνησαν πολύ έντονα με το περιεχόμενο και μου έκανε εντύπωση γιατί και εμείς είμαστε χρόνια που παρουσιάζουμε και στήνουμε εκπομπές.

 

Όταν κάτι δεν σου αρέσει, δεν ταιριάζει με την αισθητική σου, το αποδοκιμάζεις, σε θυμώνει, σε εξοργίζει, σε εκνευρίζει… Ε, δεν το προβάλεις. Πρώτα το προβάλεις και μετά λες ότι είναι ότι πιο τραγικό υπάρχει στην τηλεόραση;» και δεν ανέφερε το όνομα της Φαίης.

Η Φαίη όμως ενημερώθηκε για τα όσα είπε η Σταματίνα και μέσα από το Πρωινό, χωρίς και εκείνη να πει το όνομά της, είπε σε έντονο ύφος:

«Τους συνεργάτες που έχω στην εκπομπή τους επιλέγω πάντα με ένα κριτήριο, ότι θέλω να είναι οι καλύτεροι. Σε έναν άνθρωπο που είναι ο καλύτερος (σ.σ Νίκος Παρτσώλης) δεν μπορώ να επέμβω και να έρθω από τις πέντε η ώρα και να δω το βιντεάκι του. Ξέρω ότι έχουμε ένα βίντεο και η αρχισυντάκτριά μας που βεβαίως τα βλέπει όλα, το οποίο ήξερα ότι είναι από το Master chef. Εννοώ εκείνο το βιντεάκι που σταμάτησα στον αέρα… Εγώ αυτό αγαπητή μου πώς μπορώ να το ελέγξω και να κόψω τον ερωτισμό…».

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα