Μην χασετε

Η πιο παιχνιδιάρικη τάση στα παντελόνια που θα φορέσεις φέτος

Το πιθανότερο είναι να έχεις συνηθίσει να επενδύεις σε παντελόνια που έχουν ουδέτερα χρώματα ή prints σε εξίσου εύκολες στους συνδυασμούς αποχρώσεις. Είναι πολύ λογικό, αφού έτσι δεν δεσμεύεσαι στους συνδυασμούς κι έτσι το παντελόνι σου δεν μένει για πολύ κλεισμένο στην ντουλάπα σου. Καλά όλα ως εδώ, απλά φέτος φρόντισε να ξεφύγεις λίγο από τα κλασσικά και να τολμήσεις να βάλεις χρώμα στην ντουλάπα σου με ένα παντελόνι.

Έντονο φούξια, φωτεινό κίτρινο, εκκεντρικό μοβ, μπλε, κόκκινο και πράσινο είναι στη διάθεσή σε διαφορετικές εκδοχές. Η υφή του κάθε υφάσματος θα δώσει χαρακτήρα στο παντελόνι σου και θα σε βοηθήσει να κάνεις τον σωστό συνδυασμό. Αλλιώς θα φανεί το ροζ στο κοτλέ κι αλλιώς σε ένα denim ύφασμα.

 

Να θυμάσαι ότι το χρωματιστό παντελόνι πλέον δεν έχει πολλούς περιορισμούς στους συνδυασμούς. Μπορεί να σε βοηθήσει να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό color blocking ή απλά να αποτελέσει την βάση που θα κλέψεις τις εντυπώσεις στο outfit σου. Από την άλλη, μία καλή ιδέα είναι να το χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις two-toned ή μονόχρωμα looks με το αγαπημένο σου χρώμα. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω και δες πώς οι fashionistas συνδυάζουν το χρωματιστό τους παντελόνι για να πάρεις μερικές ιδέες. Εξάλλου, λίγη έμπνευση πάντα είναι χρήσιμη.

Advertisements

 

 

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα