Μην χασετε

To παλτό του χειμώνα! Το βρήκαμε και σου το δείχνουμε…

Tα fluffy υφάσματα είναι μεγάλη τάση φέτος όχι μόνο για το σπίτι μας αλλά και για τα ρούχα μας. Συγκεκριμένα, φέτος τον χειμώνα οι γούνες μακραίνουν γίνονται παλτό και μετατρέπονται στο πιο in κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Φυσικά τα κοντά γουνάκια συνεχίζουν να είναι must όπως και οποιαδήποτε ποιότητα μαλλιού μπορείτε να βρείτε, αρκεί να είναι έξτρα fluffy.

 

Νegin Mirsalehi επιλέγει φανταστικό παλτό σε μπεζ χρώμα φτιαγμένο από γούνα (ελπίζουμε συνθετική). Το συγκεκριμένο παλτό θα φορεθεί πάρα πολύ αυτόν τον χειμώνα που πολλοί μετεωρολόγοι αναφέρουν πως θα είναι αρκετά κρύος.

Η ίδια επέλεξε να φορέσει και ένα πιο κοντό μάλλινο jacket σε λευκό χρώμα που μας αρέσει πολύ και το συνδύασε με αθλητικό στιλ και sneakers.

Advertisements

 

H κοντή γούνα της Julie Sarinana είναι επίσης must και ίσως κάποιες από εσάς έχετε παρόμοια εκδοχή της στην ντουλάπα σας.

Όσο για το ροζ μάλλινο παλτό της Aimee Song φαίνεται τόσο μαλλιαρό και ζεστό που πολύ θα θέλαμε να το ρίξουμε στην πλάτη μας τις κρύες νύχτες και μέρες του χειμώνα. Ψάξτε και βρείτε παρόμοιες εκδοχές τους σε διάφορες αποχρώσεις και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με το στιλ και τα χρώματα που φοράτε στην καθημερινότητά σας.

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα