Μην χασετε

Η εξομολόγηση της Λένας Παπαληγούρα για τον 5 μηνών γιο της: “Βίωσα το μεγαλύτερο σοκ”

Η Λένα Παπαληγούρα, τους τελευταίους μήνες, κρατά έναν από τους σημαντικότερους ρόλους της ζωής της: αυτόν της μητέρας. Η ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση πέντε μήνες μετά την άφιξη του πρώτου της παιδιού, πρωταγωνιστώντας στο νέο επεισόδιο της αστυνομικής σειράς του OPEN «Ου φονεύσεις».

Η Λένα Παπαληγούρα, με αφορμή την νέα της συμμετοχή στην αστυνομική σειρά, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «MYtv» και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο«Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, σταμάτησα να δουλεύω και ξανάρχισα τώρα, μετά από πέντε μήνες. Αισθάνομαι ωραία που ξαναμπαίνω στην δουλειά με αυτό το επεισόδιο». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, βίωσε ένα μεγάλο σοκ που χρειάστηκε να λείπει τόσο πολύ μακριά από τον γιο της για τις ανάγκες των γυρισμάτων:

Δείτε επίσης: Ζάχος Χατζηφωτίου: «Με εκνεύριζε πολύ μία που την έλεγαν Γιατζόγλου, ήμουν 2 χρόνια μαζί της»

«Ήταν η πρώτη φορά που τον άφησα και γκρίνιαζε, απ ότι μου είπαν η μαμά μου, ο σύζυγος μου Άκης και οι γονείς του – τον φρόντιζαν όλοι εναλλάξ. Ωστόσο, νομίζω, ότι εγώ βίωσα το μεγαλύτερο σοκ γιατί ήμασταν αυτοκόλλητοι επί πέντε μήνες. Φαντάσου, όταν είχαμε απογευματινά γυρίσματα, ξυπνούσα μαζί του και πηγαίναμε στον κήπο για να προλάβω να τον χαρώ μέχρι να αρχίσει το γύρισμα».

Advertisements

Δείτε επίσης: Βίκυ Κουλιανού: «Με πλησίασε και μου λέει… είμαι ο Μιχάλης Ασλάνης! Του λέω σκασίλα μου, δεν σας ξέρω»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα