Μην χασετε

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Δέχομαι απειλητικά μηνύματα, μου λένε «θα σου βγάλουμε τα μάτια»

Τη φετινή σεζόν γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM. Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ κατάφερε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι αλλά και στην πρώτη θέση του μεγάλου νικητή. Πρόσφατα μάλιστα το μοντέλο παραδέχτηκε πως είναι σε σχέση με τη Μαρινέλα Ζύλα, επίσης πρώην παίκτρια του GNTM.

 

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ έδωσε τη νέα του συνέντευξη στο στο Secret και των Παραπολιτικών και μίλησε στη Σάσα Σταμάτη: «Με τη Μαρινέλα κάνουμε ότι κάνει ένα φυσιολογικό ζευγάρι. Βγαίνουμε όποτε βρίσκουμε χρόνο, πηγαίνουμε για φαγητό, για μπάνιο… Δεν έχουμε κανονίσει διακοπές. Ίσως πάω Μύκονο, αλλά δεν είμαι party animal. Στη Μαρινέλα θαυμάζω την κατανόησή της προς εμένα, ειδικά στο χώρο μας», παραδέχτηκε για την προσωπική του ζωή.

 

Advertisements

Όσο για τα… απειλητικά μηνύματα που λαμβάνει, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ αποκάλυψε: «Δεν έχει έρθει η ηρεμία. Βγαίνω και θέλουν φωτογραφίες, με ρωτάνε, ενδιαφέρονται για μένα. Αυτό που με αιφνιδιάζει είναι ότι φτιάχνουν δικά τους ψεύτικα προφίλ και με απειλούν και μου λένε “θα σου βγάλουμε τα μάτια”. Δεν είναι ρατσιστικά, είναι ως προς τις επιτυχίες μου».

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα