Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 13/4: Πάρε τα ηνία στα χέρια σου – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Με τον Ήλιο στον Κριό να κάνει εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, οι μηχανές μας θα αρχίσουν να δουλεύουν στο φουλ, οι ρυθμοί θα γίνουν πιο εντατικοί, η σeξουαλικότητα και η ενέργειά μας θα είναι σε υψηλά επίπεδα κι εμείς πιο ασυγκράτητοι και έτοιμοι να πάρουμε δυναμικές πρωτοβουλίες, να δράσουμε άμεσα ή να διεκδικήσουμε περισσότερα!

Advertisements

 

Η βιασύνη να τελειώνουμε με πράγματα και καταστάσεις, η παρόρμηση, το αγωνιστικό πνεύμα, αλλά και ο καλός εννοούμενος εγωισμός είναι στοιχεία που θα μας βγουν αβίαστα, οπότε το πιο πιθανό είναι να ξεκολλήσουμε γρήγορα από ό,τι μας κρατάει πίσω και να ξεπεράσουμε πιθανά εμπόδια που δε μας αφήνουν να προχωρήσουμε.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί και Δίδυμοι δεν πρέπει να κολλάτε πουθενά! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβετε τα ηνία, να βγείτε μπροστά και να αποκτήσετε αυτά που θέλετε περισσότερο. Μην σπαταλάτε άλλο χρόνο!

Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μην παίρνετε πολύ φόρα γιατί μπορεί να σας κοπεί… απότομα και να φάτε τα μούτρα σας ή τα μουστάκια σας με έναν ανώτερό σας στη δουλειά, συναδέλφους ή δικά σας πρόσωπα.

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα