Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 11/4: Το πάθος φέρνει και ζήλια – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Αφροδίτη στον Κριόσήμερα, θα συγκρουστεί μετωπικά με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερωο οποίος είναι αποφασισμένος να την κόψει τη φόρα και τον ενθουσιασμό. Τα βαθιά συναισθήματα που θα ανασύρει από το «βυθό» μας, σε συνδυασμό με τα ένστικτά μας μπορεί να δημιουργήσουν μοιραίους eρωτες, αλλά και απολυτότητα, πάθη και ζήλιες.

Advertisements

 

Οι εξελίξεις στις eρωτικές μας υποθέσεις δεν είναι θετικές, αφού καμία πλευρά δε θα είναι διατεθειμένη να νερώσει το κρασί της ή να αρκεστεί στο μέτριο. Έχουμε απαιτήσεις, θέλουμε να την αποκλειστικότητα, να ικανοποιήσουμε τις κρυφές μας επιθυμίες, να τα δώσουμε και να τα πάρουμε όλα και δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο, γι’ αυτό είναι πιθανό να πέσουν οι τίτλοι τέλους.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι προκαλείτε έντονα eρωτικά πάθη, ωστόσο, είστε απόλυτοι και θέλετε να γίνει το δικό σας, αδιαφορώντας για το τι επιθυμεί η άλλη πλευρά. Πιο πιθανό είναι να τεντώσετε το σχοινί και να σπάσει, παρά να βρεθεί μια λύση.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, η συγκεκριμένη μέρα θα σας πέσει πολύ βαριά στο στομάχι. Eρωτικά και οικονομικά έχει στενοχώριες και προβλήματα. Οπότε υπομονή!

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα