Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 09/12: Τοπίο στην ομίχλη – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Ο Ήλιος στον Τοξότη, σήμερα, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και εμείς οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην εμπιστευόμαστε κανένα, κυρίως όταν δεν τον γνωρίζουμε αρκετά, γιατί στη χειρότερη περίπτωση το ψέμα θα πάει σύννεφο και στην καλύτερη θα έρθουν έτσι τα πράγματα που μπορεί να απογοητευτούμε.

Αν, μάλιστα, έχουμε εξιδανικεύσει πρόσωπα και καταστάσεις, το πιο πιθανό είναι να διαψευστούμε. Από την άλλη, το τοπίο στην ομίχλη είναι η αιτία λανθασμένων χειρισμών και εκτιμήσεων, με τα ανάλογα αποτελέσματα, ενώ μια εξαπάτηση ή παραπλάνηση θα μας αποπροσανατολίσει πλήρως και θα ξοδέψουμε τον χρόνο και την ενέργειά μας άδικα. Βέβαια, αν θέλουμε να αποκρύψουμε ή να κοροϊδέψουμε, η μέρα φαντάζει ιδανική.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, είτε είστε. θύτες είτε θύματα, το πιο πιθανό είναι να σας πιάσουν στα πράσα ή να χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο με την αφέλειά σας. Όπως και να έχει, κρατήστε τις επιφυλάξεις σας ή καλύτερα μην κάνετε τίποτα απολύτως, αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Advertisements

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, μην εμπιστεύεστε όσους σας προσεγγίζουν, κυρίως όσους σας τάζουν διάφορα. Τα χαμόγελα, τα γλυκόλογα και οι υποσχέσεις μπορούν να σας κοστίσουν ακριβά.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα