Μην χασετε

Εύη Βατίδου – Οι απαξιωτικές δηλώσεις για το GNTM: «Είμαι η Εύη Βατίδου και θα αφήσω το παιδί μου να το κριτικάρει η συγκεκριμένη επιτροπή;»

Η Εύη Βατίδου μας έχει συνηθίσει να κάνει δηλώσεις που προκαλούν ποικίλλα σχόλια και συζητούνται στις τηλεοπτικές εκπομπές. Έτσι και χθες, μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού, έρηξε τα βέλη της στο GNTM.

 

Ειδικότερα, όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν θα άφηνε την κόρη της να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι μοντέλων, εκείνη απάντησε ιδιαίτερα ειρωνικά λέγοντας: «Στο συγκεκριμένο, το ελληνικό Next Top Model δεν θα την άφηνα. Δεν θα τους έκανα τη χάρη. Σιγά μην αφήσω το δικό μου το παιδί να το κριτικάρουν αυτοί. Είσαι καλά; Με τίποτα!».

 

Advertisements

Ενώ όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ικανές τη Βίκυ Καγιά ή την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να κρίνουν ένα νέο κορίτσι σχολίασε «Ούτε καν!» ενώ συμπλήρωσε: «Είμαι η Εύη Βατίδου και θα αφήσω το παιδί μου να το κριτικάρει η συγκεκριμένη επιτροπή; Ε, όχι ρε παιδιά! Συγγνώμη κιόλας».

Όσον αφορά ενδεχόμενο δικής της συμμετοχής ως κριτής του συγκεκριμένου show, είπε: «Εγώ στην κριτική επιτροπή θα πήγαινα και θα το έκανα και πολύ καλύτερα» ενώ συνέχισε: «Η Βίκυ ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της, αλλά ο τρόπος που μετέδωσε όλο αυτό ήταν πολύ λάθος. Έπρεπε να κοπεί κιόλας!».

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα