Μην χασετε

Εξάγωνο Ήλιου με Πλούτωνα 14/11: Πάθος και Διορατικότητα – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο σου

Ο Ήλιος στον Σκορπιό, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Advertisements

Μας χαρακτηρίζει ενέργεια, δύναμη, αυτοπεποίθηση, πάθος και δράση!

Ήρθε η ώρα να κάνουμε μεγάλα βήματα επιτυχίας, να βελτιώσουμε ουσιαστικά την ζωή μας, ιδίως οικονομικά αλλά και eρωτικά!

Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στην ακατανίκητη δύναμη μας!

Τα μεγαλύτερα θετικά της όψης, είναι η ικανότητα μας να φέρουμε στο φως και να αντιληφθούμε ότι είναι κρυφό και μας αφορά!

Έρχονται χαρούμενες αποκαλύψεις, οικονομική εύνοια και eρωτισμός!

Τα ζώδια που ευνοούνται είναι της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και κυρίως όσοι ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

 

Advertisements

KΡΙΕ, θα έχεις οικονομική εύνοια, πάθος, eρωτισμό, διορατικότητα, πειθώ, γοητεία και διαίσθηση!

ΤΑΥΡΕ, θα έχεις ευκαιρίες για μία νέα σοβαρή σχέση, νέες ωφέλιμες συνεργασίες, αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, πάθος και κέρδος στην συντροφική ζωή!

ΔΙΔΥΜΕ, θα έχεις επαγγελματική αποδοτικότητα, γοητευτική εμφάνιση, ευεξία, δυναμικότητα και βελτίωση της καθημερινότητας!

ΚΑΡΚΙΝΕ, θα έχεις πολλές ευκαιρίες και κατακτήσεις στον eρωτικό τομέα, πάθος, ρομαντισμό, αυξημένη γοητεία και ευκαιρίες σε θέματα παιδιών και δημιουργικότητας!

ΛΕΟΝΤΑ, θα έχεις βελτίωση σε οικογένεια και σπίτι, λύσεις σε προβληματικές οικογενειακές σχέσεις και ευκαιρία για επανασύνδεση!

ΠΑΡΘΕΝΕ, θα έχεις πλούσια αλλά και ωφέλιμη κοινωνική ζωή, επαφές, μηνύματα και ευχάριστα νέα και ευστροφία!

ΖΥΓΕ, θα έχεις οικονομική εύνοια, συναισθηματική σταθερότητα, αυτοπεποίθηση, αισθησιασμό, αυτοεκτίμηση και eρωτική αφοσίωση!

ΣΚΟΡΠΙΕ, θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις, θέληση, έντονη γοητεία, οικονομική εύνοια, eρωτισμός και ισχυρή προσωπικότητα!

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗ, θα έχεις ουσιαστική ψυχική και συναισθηματική ανανέωση, εύνοια σε παρασκηνιακά θέματα και κρυφούς eρωτες, εσωτερική δύναμη και ισχυρή διαίσθηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΕ, θα έχεις οφέλη μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, ενδυνάμωση των σχέσεων με φίλους και πολύτιμη βοήθεια στην επίτευξη των ονείρων σου!

ΥΔΡΟΟΧΟΕ, θα έχεις αξιόλογες ευκαιρίες στην καριέρα, ωφέλιμες αποκαλύψεις, αξιοθαύμαστη προσωπικότητα και κοινωνική καταξίωση!

ΙΧΘΥ, θα έχεις αισιοδοξία, νέες ωφέλιμες γνωριμίες, θετικές επικοινωνίες και επίτευξη σημαντικών στόχων!

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα