Μην χασετε

Ελευθερία Ελευθερίου: «Eγώ πήγα στο Survivor και νόμιζα ότι θα έκανα διακοπές»

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, αποκαλύπτοντας πως η ίδια πήγε στον Άγιο Δομίνιικο νομίζοντας ότι θα κάνει διακοπές.

 

“Το είχα ξαναπεί, κάποιοι μπαίνουν στο παιχνίδι με στρατηγική. Ο Τζέιμς εκτός από καλός αγωνιστικά είχε και στρατηγική. Από ένα σημείο και μετά δεν είναι κακό να λειτουργείς έτσι. Εμένα ήταν η τρίτη χρονιά που μου έγινε πρόταση, δεν έκανα αίτηση. Δεν λειτουργούσα με στρατηγική.

Δυο μέρες πριν φύγουμε μου έγινε η πρόταση. Πήγα και νόμιζα ότι θα έκανα διακοπές. Πήγαινα και νόμιζα ότι ήμουν σε ένα παρεάκι, ξαφνικά έβλεπα να συμβαίνουν πράγματα που εμένα δε μου ταιριάζουν. Ο πιο ευθύς εκεί μέσα νομίζω ότι ήταν ο Παππάς. Όταν πήγα στην καινούργια κόκκινη ομάδα ένιωσα ότι ήμουν σε μια πραγματική ομάδα. Καταλαβαίνω τα παιδιά που πάνε παθιασμένα για το έπαθλο. Είμαστε σε ένα παιχνίδι που θα τσακωθούμε για το παραμικρό, και την επόμενη μέρα πάλι θα αγκαλιαστούμε” είπε.

Advertisements

 

Μίλησε ακόμα και για τις ψυχολογικές της μεταπτώσεις αλλά και το ειδύλλιο Μαριαλένας – Σάκη λέγοντας πως ο νεαρός επιχειρηματίας είναι σίγουρα καψούρης με την πρώην συμπαίκτριά της.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα