Μην χασετε

Ελένη Φιλίνη: «Εχασα τον πατέρα μου και το βράδυ έπρεπε να παίξω κωμωδία, είναι τραγικό αυτό»

Την Ελένη Φιλίνη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Love It, η οποία μίλησε για τη ζωή της και το πώς διαχειρίστηκε διάφορες καταστάσεις στη ζωή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που αυτή την περίοδο συζητά την επιστροφή με νέο σίριαλ στην τηλεόραση, μίλησε για τις καταγγελίες στο θέατρο τονίζοντας πως οι ελάχιστες απαράδεκτες περιπτώσεις που βγήκαν πρόσφατα στο προσκήνιο δεν αντικατοπτρίζουν ούτε κατά διάνοια την ουσία του θεάτρου.

Η καλή εμφάνιση σε παλαιότερες εποχές εξομολογήθηκε πως δεν ήταν «εισιτήριο» όπως είναι σήμερα γιατί υπήρχε αρκετή επιφυλακτικότητα προτού κανείς  αποδείξει το ταλέντο του.

 

Advertisements

Τέλος, υπήρξαν περίοδοι που φορούσε μία «μάσκα» για να μην καταλάβει κανείς την άσχημη ψυχολογία της όπως όταν έχασε τον πατέρα της και το ίδιο βράδυ κλήθηκε να παίξει κωμωδία στο θέατρο.

«Το “γέλα παλιάτσο” το έχω νιώσε με όλη τη σημασία της λέξεως ειδικά όταν “έχασα” τον πατέρα μου” και το βράδυ έπρεπε να παίξω κωμωδία. Χειρότερο δεν υπήρχε, ήμουν πρησμένη από το κλάμα κι έπρεπε να παίξω. Αισθάνεσαι καραγκιόζης, είναι τραγικό αυτό».

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα