Μην χασετε

Ελένη Φιλίνη: «Εγώ άλλη διαφήμιση δεν κάνω στην Βάνα Μπάρμπα»

“Μου ζήτησε πολλές φορές συγνώμη, αλλά τι να την κάνεις;”

Advertisements

Για την οικογένεια της, για την καριέρα της, αλλά και για την κόντρα του παρελθόντος με την Βάνα Μπάρμπα, μίλησε η Ελένη Φιλίνη, στην εκπομπή Ευτυχείτε.

«Η μητέρα μου γεννήθηκε να γίνει μανά, εγώ δεν το ένιωσα ποτέ! Η μητέρα μου έλεγε ότι αν δεν είχα κάνει παιδί θα ήμουν η πιο δυστυχισμένη γυναίκα. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, δεν είναι όλοι το ίδιο. Όταν έχασα τη μητέρα μου συνέβη κάτι μαγικό, έγινα χειρότερη από την μανά μου! Η μητέρα μου δεν μου είπε ποτέ να βρω κάποιον με λεφτά, το μόνο που μου έλεγε, να είναι καλό παιδί! Την δεκαετία του ’80, η ομορφιά ήταν κακό, δηλαδή να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Εάν ήσουν ένα ωραίο κορίτσι, ήσουν ατάλαντος! Το ένιωσα! Σήμερα δεν είναι έτσι, η ομορφιά σου ανοίγει τις πόρτες! Όταν μου με κάλεσαν από το YFSF, με σιγουριά εγώ λέω “Ναι, με θέλετε για την κρητική επιτροπή”! Για το σόου που γινόταν στο μακιγιάζ και γελάγαμε έφταιγε ο Ζησάκης. Έχει απίστευτο χιούμορ! Δεν έχω κάνει botox! Εγώ γενικά βάζω όρια! Όταν αναμασάς κάτι που έγινε και έχει τελειώσει, είναι σαν να το διαφημίζεις. Εγώ άλλη διαφήμιση δεν κάνω στην Βάνα Μπάρμπα! Μου ζήτησε πολλές φορές συγνώμη, αλλά τι να την κάνεις;»

Δείτε όσα είπε η Ελένη Φιλίνη…

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα