Μην χασετε

Ελένη Μενεγάκη: Η συνάντηση με τη Λίτσα Πατέρα 13 χρόνια μετά και η συγκίνηση on air

Η Λίτσα Πατέρα κάθισε απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής, στον Alpha, 13 χρόνια μετά.

Η παρουσιάστρια και η αστρολόγος συνυπήρξαν τηλεοπτικά για 10 χρόνια, στον ΑΝΤ1. Η Λίτσα Πατέρα ήταν δίπλα στην Ελένη από τα πρώτα βήματα της καριέρας της και ο άνθρωπος που της έμαθε να μελετά την αστρολογία.

Οι πρώτες στιγμές της συνάντησής τους είχαν μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και τα μάτια της αστρολόγου γέμισαν δάκρυα χαρά και συγκίνησης. «Πάω στο κορίτσι μου, και θα είναι το κορίτσι μου για πάντα. Γιατί η ψυχή της είναι παιδική και η διάθεσή της είναι παιδική. Λιτσάκι μου..», είπε η Ελένη με την αστρολόγο να απαντά συγκινημένη ότι υπάρχουν φιλίες και σχέσεις που κρατούν στο χρόνο ακόμα και στην τηλεόραση. «Ήμαστε 10 χρόνια μαζί και 13 χρόνια χώρια», συμπλήρωσαν.

Η Λίτσα Πατέρα μίλησε, επίσης, για την πρώτη φορά που συνάντησε το κορίτσι Ελένη Μενεγάκη, πριν 23 χρόνια και οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, αναρωτιόντουσαν αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες μιας πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής. «Δεν μπορώ να ξεχάσω το κοριτσάκι που ήρθε, που μεγάλωσε, που παντρεύτηκε, που έκανε το πρώτο της παιδί… Όλη τη ζωή σου την έζησα», πρόσθεσε η αστρολόγος.

Advertisements

Μέσα από τις στιγμές που αναπολούσαν οι δυο γυναίκες, η Λίτσα Πατέρα έκανε ακόμα μια αποκάλυψη για τη σχέση τους. «Εσύ με έκανες να γράψω το πρώτο μου βιβλίο. Μου έλεγες “μα δεν έχεις γράψει ακόμα βιβλίο;” και είπα σου το αφιερώνω και έκαναν λάθος στο τυπογραφείο και δεν το έγραψαν και έσκασα», ανέφερε για πρώτη φορά με την Ελένη Μενεγάκη να χαμογελά.

Δείτε όλα όσα έγιναν στην τηλεοπτική συνάντηση Ελένης Μενεγάκη και Λίτσας Πατέρα στο βίντεο που ακολουθεί

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα