Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (28-3-2021)

Κριός

Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, τα λόγια σας θα είναι θερμά ίσως και κάπως ανέμελα. Η θετική σας σκέψη θα σας βγάλει από τη προκατάληψη και το πείσμα, ίσως να αναθεωρήσετε και να αναγνωρίζετε ποιες καταστάσεις θα πρέπει απ πλευρά σας να διορθωθούν. Αποφασιστικός και άμεσος θα είναι ο τρόπος δράσης, ωστόσο σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα επικίνδυνα ρίσκα, προσπαθήστε να είναι προσγειωμένες οι προσδοκίες και οι επιδιώξεις σας. Επικεντρωθείτε στο να βάλετε τάξη στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, ίσως να προχωρήσετε σε κάποιες αγορές, καλό θα είναι να μην υπερβούν τα συνετά όρια, αποφύγετε τις σπατάλες. Θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, η συμπεριφορά σας θα είναι εκδηλωτική.

 

Ταύρος

Σήμερα έντονη αισιοδοξία θα σας διακατέχει, θα εμφανιστείτε ζωτικοί και δραστήριοι, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τις κόντρες, τις εντάσεις, και τα εξουσιαστικά παιχνίδια. Ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σας, ειρηνική η τακτική που θα εφαρμόσετε, μια συνάντηση που θα έχετε θα κλείσει με θετικό αποτέλεσμα. Σε υπόθεση σχετικά με ένα προσωπικό σας ζήτημα συνετές και προσγειωμένες θα είναι οι υποσχέσεις που θα δώσετε. Με δική σας πρωτοβουλία θα κλείσετε μπερδεμένες καταστάσεις, θα χειριστείτε με αμεσότητα και ειλικρίνεια θέματα που σας δημιουργούν στρες και άγχος. Πρόταση από ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας βγάλει από τα δεσμά της ρουτίνας, έρχονται ευχάριστες συναντήσεις και έντονες συναισθηματικές αλλαγές, τα γεγονότα θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.

Δίδυμοι

Προσοχή στις εικασίες σας ίσως να αποδειχτούν εσφαλμένες. Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε από συναισθηματικές ή ψυχολογικές μεταπτώσεις, αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος ή νευρικότητα. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που μπορούν να σας ηρεμήσουν, αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα που σας προκαλούν αρνητικές αντιδράσεις. Εσείς οι δυσαρεστημένοι ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα θελήσετε να βγείτε έξω και να ξεσκάσετε, ανάγκη σας θα είναι να μιλήσετε και να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Δώστε θετική απάντηση στη πρόταση συνάντησης που θα σας κάνουν, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες.

Advertisements

 

Καρκίνος

Σήμερα θα προτείνετε, θα προσκαλέσετε, θα θελήσετε μια γεμάτη μέρα με κοινωνικές συναναστροφές και ανέμελες συζητήσεις. Υπολογίστε και δώστε βάση στα λόγια που θα ακούσετε, θα υπάρξει ειλικρίνεια και πρόθεση για άμεσα ξεκαθαρίσματα. Συμφιλιώσεις θα προκύψουν με άτομα που στην προηγούμενη περίοδο είχατε τσακωθεί. Θα αποφύγετε τις παρατραβηγμένες απαιτήσεις ή προσδοκίες, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε προσγειωμένα και συγκαταβατικά. Φεύγει το έντονο πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη, στις δύσκολες καταστάσεις η στάση σας δεν θα είναι πιεστική, πολύ καλά θα κάνετε και θα επιλέξετε να κινηθείτε με χαλαρότητα. Σε οικογενειακά ζητήματα χειριστείτε τις υποθέσεις σας δείχνοντας έμπρακτο και άμεσο ενδιαφέρον, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας, μη αφήσετε την κρίση σας να επηρεαστεί από αρνητικές υποψίες.

Λέων

Η συγκαταβατική σας διάθεση ευνοϊκές θα κάνει τις επικοινωνιακές συνθήκες, οι συζητήσεις σας θα προχωρήσουν με ομαλότητα, δε θα υπάρξει αντίξοο κλίμα θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Στις προστάσεις σας δεν θα υπάρξουν αρνητικές απαντήσεις ή εμπόδια, σταθεροποιούνται οι επαφές σας, προχωρήσετε στις προσεγγίσεις σας. Ενδεχομένως να έχετε τη διάθεση να κάνετε αγορές, συνετές θα είναι οι επιλογές σας, δεν θα ξεφύγουν τα ποσά που θα ξοδέψετε. Ήρεμη και οργανωτική θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε και να τακτοποιήσετε. Στον οικογενειακό σας τομέα, ο προσωπικός διάλογος που θα ανοίξετε θα κλείσει τυχόν διαφωνίες των προηγούμενων ήμερων. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα θα καταφέρετε να εξακριβώσετε και να πείσετε. Τερματίζουν εντάσεις, δυναμώνουν οι προσωπικοί δεσμοί, ίσως να ακουστούν υποσχέσεις.

Παρθένος

Αντικειμενική και λογική θα είναι η σκέψη σας, σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, πρακτικά θα νιώσετε έτοιμοι να δράσετε, δυναμισμός θα σας χαρακτηρίζει. Άνοιγμα θα έχετε σε μια υπόθεση που από καιρό σας απασχολεί, ίσως να αφόρα συζήτηση ξεκαθαρίσματος για θέμα που είναι ανοιχτό απ το παρελθόν. Σε συνομιλία τετ α τετ θα μπορέσετε να κατευθύνετε την κατάσταση στο σημείο που επιθυμείτε, η αποδοχή μιας πρότασης που θα κάνετε θα φέρει θετική και άμεση κατάληξη. Εκφράστε τη σκέψη σας, φανερώστε τα συναισθήματα σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για κατανόηση δεν θα υπάρξει απόρριψη. Σε ένα συγκεκριμένο φιλικό σας ζήτημα λύνεται μια παρεξήγηση, αναλυτικές και ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να αντιληφτείτε και να συνειδητοποιήσετε.

 

Advertisements

Ζυγός

Σήμερα θα βρείτε αποδοχή και υποστήριξη, θα νιώσετε πως σας κατανοούν και σας αντιλαμβάνονται. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τυχερό άνοιγμα για συνάντηση που από καιρό την επιθυμείτε ίσως και έμμεσα την επιδιώκατε. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, σε περίπτωση που εσείς οι ίδιοι σκοπεύετε να κάνετε κάποια πρόταση, κινηθείτε με αμεσότητα θα υπάρξει επιτυχημένο αποτέλεσμα, οι απαντήσεις θα είναι θετικές. Φιλικές προτάσεις θα ενισχύσουν την κοινωνικότητα σας, θα βρεθείτε σε παρέες και συζητήσεις, οι κουβέντες που θα γίνουν θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας. Συνομιλίες και επαφές με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για να συσχετιστείτε ή συνεργαστείτε. Αποφορτιστείτε από το άγχος, αποκτήστε χαλαρή διάθεση.

Σκορπιός

Φεύγουν τάσεις εσωστρέφειας, θα δεχτείτε προσκλήσεις φίλων, θα νιώσετε την ανάγκη να συναναστραφείτε, να μιλήσετε αυθόρμητα. Σε συζητήσεις θα συμμετέχετε, δε θα κρατήσετε τις σκέψεις σας κλειστές, θα εκφραστείτε ελεύθερα, καταδεχτικοί κι πρόσχαροι θα είστε με τα πρόσωπα που θα συνομιλήσετε. Στις επαγγελματικές σας επαφές εμφανιστείτε διαλλακτικοί, προσπαθήστε να σκεφτείτε ρεαλιστικά, προσοχή στις παραπλανήσεις. Καλό θα είναι οι προσδοκίες σας να μην βγουν εκτός πραγματικότητας, οι ιδέες σας για να βρουν υλοποίηση θα πρέπει να είναι εφικτές. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τα όρια και τις δυνατότητες, είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες συγκεκριμένες μελλοντικές σας βλέψεις. Εσείς οι αγχωμένοι ασχοληθείτε με την ψυχαγωγία σας, βγείτε έξω με φίλους, κάντε καινούργιες γνωριμίες.

Τοξότης

Απρόσμενες προτάσεις σας φέρνουν αισιόδοξα ανοίγματα που θα ενδυναμώσουν τη θέληση σας, αποκτάτε μια πιο ανέμελη διάθεση. Η ανάγκη σας για χαλάρωση θα σας ωθήσει στο να αλλάζετε επιθυμίες ουσιαστικά θα διαφοροποιήσετε τις ανάγκες σας εστιάζοντας περισσότερο στη ψυχική σας ανανέωση και όχι τόσο στην κυριαρχία ή την επιβολή. Θα εμφανιστείτε δεκτικοί και συζητήσιμοι, αφήνετε στην άκρη το εγωιστικό πείσμα, οι επαφές σας θα είναι δημιουργικές. Έρχεται άνοιγμα σε θέμα που σας αγχώνει και σας ωθεί σε σπασμωδικές ενέργειες και αντιδράσεις, θα καταφέρετε να λύσετε συμπλέγματα και ψυχολογικούς κόμπους. Σήμερα θα είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά οικογενειακά σας ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα επεκτείνετε τις γνωριμίες σας, θα σας συστήσουν καινούργια άτομα.

 

Αιγόκερως

Βγείτε από τις καχύποπτες σκέψεις, προσπαθήστε να ησυχάσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Η διάθεση σας δε θα είναι αρνητική, σε επαγγελματικά θέματα η παρορμητικότητα σας θα σας ωθήσει σε ενέργειες δυναμικές, δε θα παγιδευτείτε στην αδράνεια. Οι συζητήσεις σας θα είναι εποικοδομητικές, ενδεχομένως να καταφέρετε να στρώσετε έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες. Θα φανείτε συζητήσιμοι και αναλυτικοί, ωστόσο στα λόγια σας καλό θα είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση προσοχή στις αυθόρμητες κουβέντες. Σε οικονομικά θέματα αποφύγετε τις χρηματικές σπατάλες, επικεντρωθείτε στα επενδυτικά ενδεχόμενα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαφόρων ειδών διεκδικήσεις, όσοι απ εσάς περιμένετε απαντήσεις ή νέες ευκαιρίες καταφθάνουν εξελίξεις που θα σας ικανοποιήσουν. Σε θέματα αποφάσεων στηριχτείτε στα γεγονότα και όχι στις προσωπικές σας εικασίες.

Υδροχόος

Ήρεμη και ομαλή θα είναι η συμπεριφορά σας, ο τρόπος σκέψης σας θα εστιάσει στην συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων. Εφικτή θα είναι η επίλυση προβλημάτων, κάντε την προσπάθεια να κλείσετε τα αρνητικά ζητήματα, στους διαλόγους σας αφήστε το περιθώριο να ανοιχτούν δίοδοι συνεννόησης. Χαλαρή και συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σας, θα καταφέρετε να αποβάλλετε τάσεις αρνητισμού και αδιαλλαξίας. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε συζητήσεις με πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει εξουσιαστική κόντρα θα ελλοχεύει κίνδυνος να κλονιστεί η εσωτερική ισορροπία που θα νιώθετε. Η μέρα ενδείκνυται για κοινωνικές επαφές και νεες γνωριμίες. Προσκαλέστε κόσμο στο σπίτι σας, δεχτείτε προτάσεις φίλων, οι συναναστροφές σας θα είναι ευχάριστες, θα τονώσουν τη θετική σας σκέψη και διάθεση.

Ιχθύς

Θα θελήσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, ο τρόπος συμπεριφορά σας θα είναι ανέμελος, δεχτικός ίσως και κάπως συμβιβαστικός. Ενδέχεται να λάβετε πρόταση που θα σας χαροποιήσει, θα ανανεωθεί η διάθεση σας ωστόσο αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό και τις γρήγορες εξιδανικεύσεις. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε, να συμφωνήσετε και να καταλήξετε αρκεί να είστε σε θέση να σκεφτείτε αντικειμενικά. Αναθερμαίνονται παγωμένες επαφές, μια χαρά θα τα πάτε στην επικοινωνίας σας, έρχονται εξακριβώσεις και συνειδητοποιήσεις. Προσοχή στις ανατρεπτικές αποφάσεις, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, στοχεύστε στην ισορροπία, οι μεγάλες αλλαγές θα έρθουν σταδιακά. Σε περίπτωση που σας πιέσουν οι καταστάσεις μη βιαστείτε να απαντήσετε ή να κλείσετε τα ζητήματα, πάρτε το χρόνο σας, αποφύγετε να στηριχτείτε σε υποθετικές εκδοχές.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα