Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-1-2021)

Κριός

Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας φίλοι Κριοί αρχίζουν και γίνονται όλο και πιο γρήγοροι, περισσότερο απαιτητικοί για τις προσωπικές και συναισθηματικές σας ανάγκες, λόγω της  ημέρας που τονίζει τον δυναμισμό και τον ενθουσιασμό σας, αρκεί βέβαια να μην χρησιμοποιήσετε αυτές τις αρετές σας για να εξουσιάσετε τις απόψεις των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων, γιατί σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις και άσκοπες εκρήξεις.

Ταύρος

Η μερα αγαπητοί Ταύροι, είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει συναισθηματική φόρτιση σε σημείο να μην έχετε διάθεση ούτε καν να μιλήσετε με τα προσφιλή σας άτομα και τον eρωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, μην σιωπάτε μπροστά στις προκλήσεις και την ανταγωνιστική ατμόσφαιρα που προκύπτει στον δεσμό σας, βάλτε τα πράγματα στην θέση τους ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα με το eρωτικό σας ταίρι.

Δίδυμοι 

Υπάρχουν δυνατότητες για θετικές αλλαγές και ανανέωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας φίλοι Δίδυμοι που ξεπροβάλλουν σήμερα, ύστερα από κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές στις επιδιώξεις και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες. Κάντε κοινά σχέδια με τους αγαπημένους φίλους και τον eρωτικό σας σύντροφο, μην δίνετε ιδιαίτερη σημασία στις μικρολεπτομέρειες που σας αγχώνουν και φορτίζουν την ψυχική σας ηρεμία, μην προκαλείται με τον τρόπο σας αποστάσεις με το ταίρι σας αλλά σύσφιξη της σχέση σας.

 

Advertisements

Καρκίνος

Η σημερινή αστρολογική όψη είναι πολύ πιθανό αγαπητοί Καρκίνοι να προκαλέσει εκνευρισμό και άγχος στις σχέσεις σας με τους άλλους, ακόμα και για τα μικρά και τα ασήμαντα, να προσπαθείτε να ισορροπήσετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα, ενώ παράλληλα αναδύεται η επιθυμία σας να συμφιλιωθείτε με τις ανάγκες και τα θέλω του δεσμού σας, αλλά και να αναστατωθείτε από κάποιες ειδήσεις που επηρεάζουν την ενότητα της σχέσης σας που ίσως κινδυνέψει από τρίτους, αστάθμητους παράγοντες

Λέων

Φίλοι Λέοντες, σήμερα δεν πρέπει να αφήσετε οι αδέσμευτοι τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, ούτε να πιέσετε τον eρωτικό σας σύντροφο οι ζευγαρωμένοι με εγωιστική και επίμονη διάθεση, αλλά να προβάλλετε τον eρωτισμό και τα εσωτερικά σας χαρίσματα για να κερδίσετε μια αληθινή υπόσχεση, έναν συναισθηματικό όρκο που περιμένετε εδώ και καιρό, να μην επιδεικνύετε τόσο πολύ τις επιθυμίες σας, αλλά να δείξετε κατανόηση και υπομονή.

Παρθένος

Δεν αποκλείεται να ακούσετε σήμερα και να δεχτείτε μια σημαντική επιβράβευση για τις προσπάθειες και τους κόπους σας αγαπητοί Παρθένοι, ωστόσο θα πρέπει να εμπιστευτείτε περισσότερο τις ικανότητες και τις δυνατότητές σας, να δουλέψετε για την ενότητα της σχέσης σας, δίχως να φοβόσαστε να εξωτερικεύσετε τις συναισθηματικές σας επιθυμίες στο eρωτικό σας ταίρι, δείχνοντας ενθουσιασμό και καλή διάθεση σε μια οικογενειακή ή φιλική συγκέντρωση, κρύβοντας την αμηχανία και την πλήξη σας.

 

Ζυγός

Οι αστρολογικές συγκυρίες φίλοι Ζυγοί, σας προκαλούν σήμερα να βάλετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, να θέσετε όρους και όρια στον εαυτό σας, να παρασυρθείτε οι αδέσμευτοι από μια απελευθερωμένη και ανέμελη αισθησιακή γνωριμία, που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν, ενώ οι ζευγαρωμένοι απολαύστε την ζεστασιά και την τρυφερότητα του δεσμού σας, προτιμήσετε μια ιδιαίτερη και αποκλειστική έξοδο με το ταίρι σας, παρά την πολυκοσμία και τον θόρυβο.

Advertisements

Σκορπιός

Σήμερα κάντε απεριόριστα σχέδια για το προσωπικό και συναισθηματικό σας μέλλον και να τα κάνετε πράξη ζωής από τη στιγμή που θα έχουν σαν στόχο να φέρουν ισορροπία και αρμονία και στην eρωτική σας ζωή. Ενδεχομένως μπορεί να βρεθείτε μπροστά στο δίλημμα ενός κεραυνοβόλου και ξαφνικού eρωτα οι αδέσμευτοι, ενώ οι ζευγαρωμένοι απολαμβάνετε την σταθερότητα της σχέσης σας με τρόπο που θα κλονίσει αισθησιακά την αγκαλιά σας με τον eρωτα του συντρόφου σας.

Τοξότης

Οι περίεργες πλανητικές όψεις αγαπητοί Τοξότες επηρεάζουν σήμερα το κομμάτι εκείνο της προσωπικής σας ζωής που αφορά τις δοκιμασμένες, μακροχρόνιες σχέσεις σας, για αυτό καλό θα είναι να προσαρμόσετε τις επιθυμίες, τις συναισθηματικές σας ανάγκες και τα θέλω της καρδιάς σας με τα αντίστοιχα συναισθήματα των αγαπημένων σας προσώπων και του ανθρώπου που έχετε επενδύσει την αγάπη σας. Οι αδέσμευτοι γοητεύεστε από το φλερτ μιας υπέροχης γνωριμίας, ενός ένθερμου, νέου ειδυλλίου.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή αστρολογική όψη επηρεάζει φίλοι Αιγόκεροι την διάθεσή σας σε θέματα που αφορούν κυρίως τις εσωτερικές ανάγκες και τα θέλω σας, για αυτό το λόγο επιστρατεύσετε την λογική σας αφήνοντας στην άκρη τον υπέρμετρο εγωισμό και τις αγωνίες σας. Είναι σίγουρο πως τα ζητήματα καρδιάς και οι συναισθηματικές σας ανησυχίες, παίρνουν τον δρόμο της ηρεμίας και της ισορροπίας αν επιλέξετε μία δεκτική και δοτική τακτική με τον eρωτικό σας σύντροφο, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές

Υδροχόος

Η πρακτική και λειτουργική πλευρά της ζωής είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής σας σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, είτε γιατί σας απασχολούν οι κοινωνικές σας επαφές, είτε γιατί έχετε αποφασίσει να βάλετε γερά θεμέλια στα σχέδια που κάνετε για το μέλλον με το ταίρι σας. Αφεθείτε στην ζεστασιά και την ρομαντική διάθεση του συντρόφου σας, για να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να ζωντανέψετε πάγια, ζεστά αισθήματα αγάπης στην σχέση σας, οι αδέσμευτοι ενθαρρύνετε ένα ζεστό, νέο φλερτ.

Ιχθύς 

Ευνοϊκή είναι η σημερινή μέρα φίλοι Ιχθείς, και ενώ το μυαλό σας μπορεί να γυρίζει σε χίλια δύο πράγματα και υποθέσεις εσείς καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας τις προσωπικές και συναισθηματικές σας υποχρεώσεις. Μειώστε τις αποστάσεις με τον eρωτικό σας σύντροφο, απαλύνετε την κούραση και την ένταση της καθημερινότητας. Σας προτείνω να μην κάνετε σήμερα μια οποιαδήποτε καινούρια αρχή και να περιμένετε να έχει μεγάλη διάρκεια, αρκεστείτε στις μικρές, eρωτικές απολαύσεις.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα