Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (2-1-2021)

Κριός

Η αστρολογική όψη της ημέρας σοβαρεύει και παράλληλα σταθεροποιεί τις πάγιες καταστάσεις που επηρεάζουν την καριέρα και την προσωπική σας καθημερινότητα, για αυτό χρειάζεται να σκέφτεστε και να προγραμματίζετε τις υποθέσεις που σας αφορούν, με θετική και αναζωογονητική διάθεση για να κατακτήσετε με επιτυχία τους στόχους και τα συναισθηματικά σας όνειρα. Βρείτε πρακτικές λύσεις για να αποτρέψετε τη ζήλεια και την ίντριγκα, αφουγκραστείτε τα θέλω του δεσμού σας

Ταύρος

Σήμερα αποκτάτε περισσότερη αποφασιστικότητα και σιγουριά στα ταλέντα και τις ικανότητές σας, σκέφτεστε τα επόμενα βήματα στην δουλειά σας με διαύγεια και ξεκάθαρο μυαλό, γίνεστε ειλικρινείς και έντιμοι στις συναλλαγές και τις συζητήσεις με άτομα που επηρεάζουν την πρόοδο και την επιτυχία σας. Η πληθωρική παρουσία σας, γοητεύει το άλλο σας μισό, η ζωντάνια και το κέφι σας αναθερμαίνουν τον eρωτα στην σχέση σας

Δίδυμοι 

Είστε σε πλήρη ετοιμότητα σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι για να εκπληρώσετε και με το παραπάνω τις προσωπικές σας επιθυμίες και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, έχετε ξεκάθαρο μυαλό και διπλωματική διάθεση για να ανατρέψετε τα σε βάρος σας σχόλια στο περιβάλλον που κινείστε. Έχετε ακόμα την ευκαιρία να συζητήσετε ειλικρινά και έντιμα με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, μην σκύβετε το κεφάλι στα μπερδέματα και σκαμπανεβάσματα του δεσμού σας, βρείτε ευνοϊκές λύσεις για το καλό της σχέσης σας.

 

Advertisements

Καρκίνος

Η  αστρολογική όψη της ημέρας φίλοι Καρκίνοι, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στο κομμάτι εκείνο της καθημερινότητάς σας που αφορά τα παραπανίσια λόγια και τις κακόβουλες κουβέντες που γίνονται με συναδέλφους και οικεία σας άτομα, για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό και τα πείσμα σας. Δώστε μεγάλη προσοχή και βάρος στη συνεννόηση και την αμοιβαιότητα με τον eρωτικό σύντροφο, δείξτε συνέπεια και ντομπροσύνη στους όρκους και τις υποσχέσεις.

Λέων

Η υπευθυνότητα και η προθυμία σας για έντιμες και ειλικρινείς συνεργασίες, κερδίζουν ακόμα και τους πιο δύσκολους ανθρώπους που σας περιβάλλουν φίλοι Λέοντες σήμερα, οι συζητήσεις οδηγούν σε συμφωνίες, οι πρωτοβουλίες σας ικανοποιούν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας ευνοεί απόλυτα τις πάσης φύσεως προσωπικές και συναισθηματικές σας συναλλαγές, καθώς και την επικοινωνιακή σας δυνατότητα να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας με αισθησιακές στιγμές.

Παρθένος

Οι μεστές και ξεκάθαρες συζητήσεις με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, λύνουν σήμερα αγαπητοί Παρθένοι τις διαφορές και τις διαφωνίες στο περιβάλλον που κινείστε καθημερινά. Ξετυλίξτε το κουβάρι με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στον eρωτικό σας σύντροφο, βρείτε κατανόηση και συμπάθεια από τους έμπιστους φίλους σας, ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας συνήθειες, αλλάξτε την διακόσμηση του σπιτιού σας, πετάξτε παλιά αντικείμενα και θύμησες που εμποδίζουν το μέλλον του δεσμού σας.

 

Ζυγός 

Η εποικοδομητική σας επιμονή και το πείσμα σας να ξεπεράσετε τον εαυτό σας για να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι αξιοζήλευτος σήμερα φίλοι Ζυγοί, οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε και οι συναναστροφές σας με άτομα κύρους, μπορούν να βοηθήσουν τους στόχους και τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν με επιτυχία. Φλερτάρετε οι αδέσμευτοι με το αντίθετο φύλο, επιστρατέψτε την γοητεία και την λάμψη σας για να μαγέψετε μια καινούρια γνωριμία.

Advertisements

Σκορπιός

Ελιχθείτε δυναμικά σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί στην δουλειά σας, έχετε αρκετές εναλλακτικές λύσεις για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που σας προβληματίζουν, το μυαλό σας λειτουργεί σαν καλορυθμισμένη μηχανή. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να πάρετε απαντήσεις σε πάγια ερωτήματα που αφορούν τον δεσμό σας, χωρίς πιεστική και έκρυθμη διάθεση, που ίσως φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Χαλαρώστε και ισορροπήστε τα θέλω και τις ανάγκες της καρδιάς.

Τοξότης

Είσαστε ικανοί σήμερα φίλοι Τοξότες να διαπρέψετε σε κάθε είδους διπλωματικές ενέργειες και συζητήσεις, προκειμένου να περάσετε τα δικά σας αιτήματα και τις επιθυμίες σας με ευστροφία και χάρη. Γίνετε περισσότερο αισθησιακοί και δοτικοί με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, μην αφήνετε στην τύχη της την σχέση σας, επενδύστε ειλικρινή αγάπη και ανιδιοτελή αισθήματα στον δεσμό σας για να εισπράξετε τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα και την στοργή που αναζητάτε από το ταίρι σας.

 

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι, έχετε την διάθεση να επιβραδύνετε τις καταστάσεις γύρω σας, να μην βιαστείτε να πάρετε σοβαρές και καθοριστικές αποφάσεις στην δουλειά σας, να αφήσετε τα σημαντικά και τα σπουδαία για αύριο, να δραπετεύσετε στο πλευρό του eρωτικού σας συντρόφου, να χαλαρώσετε από τις ευθύνες και τα βάρη που επωμίζεστε καθημερινά, βάζοντας σε τάξη τις σκέψεις και τις επιλογές σας. Οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε από ένα τρυφερό φλερτ.

Υδροχόος

Ασχοληθείτε σήμερα φίλοι Υδροχόοι με την εξισορρόπηση των οικονομικών σας, μετριάστε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες που επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας και σας αποπροσανατολίζουν από τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Δείξτε προθυμία στην δουλειά σας, πάρτε πρωτοβουλίες για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, ανακτήστε και πάλι την χαμένη σας αισιοδοξία, ποντάροντας στη σοβαρότητα και την σταθερότητα του χαρακτήρα σας, στην όμορφη εξωτερική σας εμφάνιση.

Ιχθύς 

Σκεφτείτε περισσότερο το συμφέρον σας και αφήστε στην άκρη συναισθηματισμούς και διλήμματα σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις και οι προσωπικές σας φιλοδοξίες. Μην κάνετε παραχωρήσεις στα ήδη κεκτημένα σας δικαιώματα, μην χαρίζεστε σε κακόφημα σχόλια και σε μπερδέματα που προκύπτουν με το ταίρι που αγαπάτε, αποκτήστε το πάνω χέρι στην eρωτική σας ζωή, ξεκαθαρίστε με ήρεμη και ειλικρινή διάθεση, τα θέλω και τις ανάγκες της καρδιάς σας.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα