Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (6-9-2020)

Κριός

Σήμερα, νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου. Ζητάς την προσοχή τους και την φροντίδα τους. Κάνεις τα πάντα για να σιγουρευτείς ότι είσαι αναγκαίος στη ζωή τους. Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει ιδιαίτερα ευσυγκίνητο και ευαίσθητο με ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας ή παιδιά. Συναισθηματικά, νοσταλγείς το παρελθόν αλλά έχεις και σκέψεις τύπου, πρέπει να προχωρήσω στη ζωή μου και να πάω ένα βήμα παραπέρα τη σχέση μου.

Ταύρος

Εκφράζεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου χωρίς δισταγμό ακόμα κι όταν οι απόψεις σου είναι αντίθετες με των άλλων. Το αποτέλεσμα είναι να έρχεσαι σε σύγκρουση αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Συναισθηματικά, σχεδόν απαιτείς από τον σύντροφό σου προσοχή και θέλεις να γίνει το δικό σου. Ζήτα αυτό που θέλεις χωρίς διαμάχες και συγκρούσεις και θα καταφέρεις πολύ περισσότερα. Υπάρχουν θέματα από το παρελθόν θα διαπιστώσεις που ακόμα δεν σε αφήνουν αδιάφορο.

Δίδυμοι

Έχεις την υπομονή να καταπιαστείς με θέματα που βασίζονται σε λεπτομέρειες. Μπορείς να ασχοληθείς με κάτι χειρονακτικό ή να βρεις μια έξυπνη λύση σε μια υπόθεση που σε είχε ταλαιπωρήσει καιρό. Θα έχεις την τάση σήμερα να φτάνεις στην υπερβολή, προσπαθώντας να διεκπεραιώσεις κάτι. Θέλει προσοχή για να μην ξεπεράσεις τα όρια σου και καταπονήσεις τον οργανισμό σου. Συναισθηματικά, δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς όσο θα ήθελες με κάποια άτομα και καταστάσεις και αυτό έχει αρχίσει να σε κουράζει. 

Καρκίνος

Σήμερα, νιώθεις τα συναισθήματα έντονα μέσα σου. Η διάθεση σου είναι κυκλοθυμική και εναλλάσσεται η χαρά και η λύπη. Τη μια πετάς στα σύννεφα, είσαι χαρούμενος με μια σκέψη, μια ιδέα, και την άλλη νοσταλγείς το παρελθόν και σκέφτεσαι ότι δεν μπόρεσες να καταφέρεις. Οι δικοί σου άνθρωποι σαστίζουν από την περίεργη συμπεριφορά σου με αποτέλεσμα να υπάρχουν συγκρούσεις και λογομαχίες. Συναισθηματικά, ότι γίνεται ότι δεν γίνεται το παίρνεις βαρέως. Σκέψου μόνο ότι η σελήνη σε έχει επηρεάσει συναισθηματικά και ότι τα πράγματα δεν είναι τραγικά.

Advertisements

Λέων

Σήμερα, δεν βλέπεις ξεκάθαρα τα συναισθηματικά σου. Από τη μια έχεις ρομαντική διάθεση και είσαι συμπονετικός με τους γύρω σου, από την άλλη θέλεις να κλειστείς στον εαυτό σου. Νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματα σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε έχει παρασύρει εpωτικά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο να σιγουρευτείς για όλα αυτά που νιώθεις αλλά νιώθει και το πρόσωπο. Ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, και ίσως σήμερα να είσαι καλεσμένος σε μια εκδήλωση κοινωνικού περιεχομένου.

Παρθένος

Σήμερα, θα παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες κυρίως από άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία. Η αστρολογική όψη της ημέρας δίνει τη δυνατότητα μιας αναγνώρισης που περίμενες καιρό. Είσαι πολύ επικοινωνιακός και συνεργάζεσαι με τους γύρω σου και έχεις την ευκαιρία να μάθεις από αυτούς. Ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα που ήθελες καιρό να κάνεις. Συναισθηματικά, αυτά που αισθάνεσαι είναι λίγο μπερδεμένα μέσα σου. Από τη μια κάτι σε κρατάει πίσω και φοβάσαι να προχωρήσεις από την άλλη δεν μπορείς να κρατήσεις τα συναισθήματα σου

Ζυγός

Σήμερα ασχολείσαι με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ένα συγγενικό σου πρόσωπο χρειάζεται την προσοχή σου και την φροντίδα σου. Απολαμβάνεις την οικογενειακή θαλπωρή και τις φιλικές συζητήσεις. Θα έχεις κάποιες προτάσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά μάλλον θα προτιμήσεις να ξεκουραστείς. Συναισθηματικά, δεν χρειάζεται σήμερα να κάνεις σοβαρές συζητήσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Αρκέσου σε μια ήρεμη ρομαντική βραδιά με το ταίρι σου και απόλαυσε το φεγγάρι.

Σκορπιός

Σήμερα, θα έχεις κάποιες συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα κύρους. Οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες και η μέρα σου απαιτεί μεγάλο τρέξιμο. Έχεις μπει σε τέτοια διάθεση και  διευθετείς τα πάντα με ευκολία. Δεν λείπουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια που όμως με το χαρισματικό σου μυαλό ξεπερνιούνται. Ίσως χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το  μέλλον σου και την επαγγελματική σου αποκατάσταση. Συναισθηματικά, έχεις εύνοια βλέπεις τα πράγματα με ρομαντική διάθεση και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Τοξότης

Σήμερα, καταπιάνεσαι με ένα όνειρο σου και προσπαθείς να το κάνεις πραγματικότητα. Διακρίνεσαι από την ρομαντική σου διάθεση και επηρεάζεις και τους γύρω σου. Ίσως βέβαια να εξιδανικεύεις κάποιους ανθρώπους ή καταστάσεις. Χρειάζεται προσοχή ώστε να μην πέσεις στην παγίδα και κάποιοι σε εκμεταλλευτούν. Συναισθηματικά, υπάρχουν εξελίξεις θετικές. Πρέπει όμως να αποφασίσεις τι θέλεις ώστε να προχωρήσεις με σιγουριά παρακάτω. Γοητεύεις με τη συμπεριφορά σου και τους καλούς σου τρόπους.

Advertisements

Αιγόκερως 

Καταπιάνεσαι με δημιουργικά πράγματα που σου δίνουν χαρά και ευχαρίστηση. Σήμερα ίσως κληθείς να ξεκινήσεις κάτι νέο μέσα στο ήδη υπάρχον επαγγελματικό. Οι συνεργάτες σου, σου δείχνουν σεβασμό και σε συμβουλεύονται. Η μέρα από την άλλη, ρίχνει λίγο την ψυχολογία σου. Έρχονται στο μυαλό σου σκέψεις από το παρελθόν και προσπαθείς να καταλάβεις που έχεις κάνει λάθος. Δοκίμασε να μοιραστείς τα συναισθήματα σου με αγαπημένους που θα σου δώσουν συμβουλές και λύσεις

Υδροχόος

Σήμερα, κάνεις σχέδια για το μέλλον, σκέφτεσαι ένα ταξίδι που θέλεις να πραγματοποιήσεις ή αποφασίζεις να ξεκινήσεις μια καινούργια δραστηριότητα. Νιώθεις ότι μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο της ζωής, είναι στο χέρι σου και οι αποφάσεις σου κρίνουν το μέλλον σου. Συναισθηματικά είσαι ευάλωτος, κάνεις σκέψεις για ένα άτομο από το παρελθόν. Αν έχεις κάποια νέα γνωριμία θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Ίσως το άτομο να μην είναι αυτό που δείχνει.

Ιχθύς 

Σήμερα σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου που αφορούν τα οικονομικά σου και τη δουλειά σου. Ίσως έχεις κουραστεί από τα ωράρια και τις συνθήκες εργασίας και τώρα θέλεις να τα αλλάξεις. Μην απαιτήσεις πράγματα γιατί δεν θα βγεις κερδισμένος. Διεκδίκησε αυτά που θέλεις με διπλωματικό τρόπο. Συναισθηματικά, υπάρχουν κάποια συννεφάκια, δεν είναι σημαντικά. Με το διάλογο και καλή θέληση, λύνονται όλα. Ένα άτομο δείχνει το ενδιαφέρον του έντονα με αποτέλεσμα, αν βρίσκεσαι σε σχέση να σε φέρνει σε πειρασμό

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα