Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-8-2020)

Κριός

Ξαφνικό ενθουσιασμό και έντονη αισιοδοξία θα νιώσετε, κάποιο πρόσωπο θα ανοίξει νέο ορίζοντα στη ζωή σας, ό,τι προκύψει θα είναι αποκλειστικά και μόνο για το καλό σας. Θα σημειωθεί απρόοπτο τυχερό συμβάν, ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, θα μεσολαβήσει και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο επαγγελματικό σας μέλλον. Με τις κινήσεις του θα σας ανοίξει δυνατότητα βελτίωσης, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε έναν συγκεκριμένο σας στόχο. Σήμερα μια προσωπική σας υπόθεση θα κλείσει με θετικό αποτέλεσμα, ένα χαρμόσυνο γεγονός θα τονώσει την αισιοδοξία σας, θα υπάρξει συνάντηση με ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε σταθερή σχέση με δεσμευτική κατάληξη, τότε ετοιμαστείτε καταφθάνει ιδανική περίπτωση.

Ταύρος

Συνεννόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, η μέρα ενδείκνυται για κλείσιμο επαγγελματικών ή οικονομικών συμφωνιών. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα πάρει θερμή έκταση, θα είστε σε θέση να ανοιχτείτε συναισθηματικά, με ειλικρίνεια θα περάσετε σε υποσχέσεις. Σε περίπτωση που σας μπέρδευε η στάση ενός συγκεκριμένου προσώπου τώρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Εξομολογήσεις αποκαλύψεις και ευχάριστες πληροφορίες θα λύσουν απορίες. Προμηνύεται ένωση με πρόσωπο που μεταξύ σας υπήρχαν δυσκολίες και εμπόδια, τώρα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για έναρξη σταθερού δεσμού.

Δίδυμοι

Οι κόποι σας στον εργασιακό σας τομέα θα βρουν την καρποφορία που επιθυμείτε, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας, ταχτοποιείτε οικονομικούς λογαριασμούς. Σχετικά με επαγγελματική σας υπόθεση θα συμβεί απρόσμενο γεγονός που ο τολμηρός χειρισμός σας θα φέρει ριζική αλλαγή μεγάλης επιτυχίας. Διατυπώστε προτάσεις και ιδέες το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Σε θέματα οικογενειακών διαφωνιών και εντάσεων βρίσκεται λύσεις, ισορροπούν οι επαφές σας με γονείς και αδέλφια. Στον αισθηματικό σας τομέα, ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου ίσως να αποτελέσει καινούργια αγάπη στη ζωή σας.

Καρκίνος

Στον εργασιακό σας χώρο ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας μιλήσει με σαφήνεια και ειλικρίνεια, ουσιαστικά θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να διατυπώσετε τις προτάσεις σας, οι απαντήσεις που θα πάρετε θα είναι ενθαρρυντικές. Στον αισθηματικό σας τομέα, σήμερα θα καταφέρετε να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας, θα περάσετε σε έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις αναθερμαίνονται παγωμένες σχέσεις ή επαφές. Με πρόσωπο από το παρελθόν σας θα πάρουν νέα μορφή οι συναντήσεις σας με το ενδεχόμενο να προκύψει επανασύνδεση που δεν αποκλείεται να καταλήξει σταδιακά σε δέσμευση.

Advertisements

Λέων

Προσοχή στην έκταση που θα πάρουν οι ηγετικές σας τάσεις και διαθέσεις. Ενδεχομένως να προσπαθήσετε να εξουσιάσετε με τρόπο που να δημιουργήσει αντιπάθειες ή μπερδεμένες καταστάσεις. Στον εργασιακό σας χώρο καλό θα είναι σε ότι πείτε και ότι κάνετε να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και διαλλακτικότητα, αποφύγετε τον υπεροπτικό τρόπο έκφρασης. Έρχονται γεγονότα που θα ανοίξουν νέες προοπτικές, αλλάζετε στόχους, θα καταφέρετε να πορευτείτε ένα βήμα πιο μπροστά. Στον αισθηματικό σας τομέα ένα συμπαθητικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει κουβέντα μαζί σας με την επιθυμία να αποκτήσετε μεταξύ σας προσωπικές επαφές.

Παρθένος

Πρόσωπο με το οποίο είχατε προσφάτως παρεξηγηθεί ή διαφωνήσει θα σας πλησιάσει με διάθεση συμφιλίωσης, σας δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψετε αυτό που θα σας ζητήσει. Στον αισθηματικό σας τομέα  ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει κοντά με άτομο που θα φανερωθεί μεταξύ σας οικειότητα και αμοιβαία συμπάθεια. Θα καταφέρει να τρυπώσει στην καρδιά σας, γρήγορα οι επαφές σας θα πάρουν προσωπικές διαστάσεις.

Ζυγός

Δεχτική θα είναι η στάση σας, σήμερα καμία πρόταση δεν θα απορρίψετε, η έντονη κοινωνικότητα σας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για προτάσεις και συναναστροφές. Στον οικονομικό σας τομέα ανοιχτή θα είναι προοπτική αύξησης, θα υπάρξει δυνατότητα ανόδου. Συμπονετική και προστατευτική θα είναι η στάση σας στα αγαπημένα και κοντινά σας πρόσωπα, με αποτέλεσμα να κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους. Η γοητεία σας θα έχει τη δύναμη να μαγνητίσει, καλοδεχτείτε τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν.

Σκορπιός

Θα είναι λάθος αν υποτιμήσετε τις δυνατότητες των ατόμων που ανταγωνίζεστε, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Στον αισθηματικό σας τομέα ενδεχομένως να κομπιάσετε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας γεγονός που θα προκύψει κυρίως απ το ότι θα αδυνατείτε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε και που στοχεύετε. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει. Σε περίπτωση που δεν καταλάβετε τι ακριβώς αναζητεί, σας φανερώνω πως θα έχει θερμό ενδιαφέρον για εσάς, θα επιθυμεί σταθερή σχέση.

Τοξότης

Σωστές αποφάσεις θα πάρετε σχετικά με θέματα που αφορούν χρηματικά ποσά, λογαριασμούς, αγοροπωλησίες ή συμβολαιογραφικές ενέργειες. Οξυδέρκεια και διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τους πονηρούς ή καμουφλαρισμένους σκοπούς. Στις συνεργασίες σας θα υπάρξει ομαλή εξέλιξη, συμβιβαστικές και διπλωματικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Τυχερά ανοίγματα θα δώσουν φως σε τυχόν απαισιόδοξες σκέψεις σας, τώρα θα εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, με αυτοπεποίθηση θα βάλετε μπρος για νέα σχέδια. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς οι ελεύθεροι θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, ανοίγεται προοπτική δεσμού.

Advertisements

Αιγόκερως

Θα υπάρξει ενδεχόμενο αντιπαραθέσεων και ρήξης, για την ώρα τουλάχιστον αποφύγετε τις τελεσίδικες συζητήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Ένα οικονομικό σας ζήτημα θα έχει θετική εξέλιξη, αν σας χρωστάνε χρήματα θα τα πάρετε έστω και σταδιακά. Στον αισθηματικό σας τομέα θα σας δοθεί δυνατότητα νέας γνωριμίας, σας συμβουλεύω να δείξετε τα πραγματικά σας αισθήματα, θα είναι λάθος αν προσποιηθείτε αδιαφορία.

Υδροχόος

Με αντιδραστικότητα και παρόρμηση θα εναντιωθείτε σε καταπιεστικές καταστάσεις, είτε αυτές αφορούν τις εργασιακές σας συνθήκες, είτε την προσωπική σας σχέση. Βασική σας ανάγκη θα είναι να διατηρήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, δεν θα αντέξετε τις ψυχαναγκαστικές υποσχέσεις, αν σας στριμώξουν τα γεγονότα η στάση σας θα είναι αρνητική. Στις οικονομικές σας υποθέσεις θα καταφέρετε να κλείσετε υπέρ σας διακανονισμούς και συμφωνίες, θα είστε σε θέση να τηρήσετε τις προθεσμίες. Στον αισθηματικό σας τομέα καταφθάνει ευχάριστο ραντεβού!

Ιχθύς

Σήμερα θα επιλέξετε να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις δύσκολες ή στενάχωρες, με αποφασιστική στάση θα απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας κουράζει ψυχολογικά. Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ελκυστικό το παρουσιαστικό σας, αφήστε ελεύθερη τη θετική σας αύρα θα προσελκύσετε δίπλα σας καινούργια άτομα. Χαρά καταφθάνει στην καρδιά σας, αιτία θα είναι η πρόταση για ραντεβού από πρόσωπο που αν το δεχτείτε στη ζωή σας τότε θα καταφέρετε να αποκτήσετε σταθερό ταίρι.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα