Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-05-2020)

Κριός

Αρχίζουν να υποχωρούν τα οικονομικά βάσανα και οι επαγγελματικές σας ταλαιπωρίες, αγαπητοί Κριοί, τα σχέδια και οι φιλοδοξίες σας παίρνουν σάρκα και οστά, η προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα έχει ανάγκη από το ενδιαφέρον και την προσοχή σας, δεδομένου πως πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις και τις αψιμαχίες στο περιβάλλον που κινείστε, δείχνοντας τη θετική σας ενέργεια, την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία σας στο ταίρι που αγαπάτε.

Advertisements

Ταύρος

Κάντε συνετή χρήση των χρημάτων σας σήμερα, φίλοι Ταύροι, μην μένετε αμετακίνητοι στις ιδέες και τα πιστεύω σας, αν πείθεστε για τις επιθυμίες και τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων και του εpωτικού σας συντρόφου, οπισθοχωρήστε σε μια συζήτηση με το δεσμό σας, ανακαλύψτε αυτό το κάτι που θα κάνει τα πράγματα στη σχέση σας να επανέλθει στους ρυθμούς της συνεννόησης και της αμοιβαιότητας, έναν περίπατο με το ταίρι σας, μια πρόταση για κοινή, ρομαντική απόδραση τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Δίδυμοι

Νέες ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αγαπητοί Δίδυμοι, μπορούν να φέρουν στην καθημερινότητά σας μια χαρούμενη και αισιόδοξη νότα, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις επιδιώξεις σας. Ασχοληθείτε σήμερα περισσότερο με την πρακτική και ρεαλιστική πλευρά των θεμάτων που σας προβληματίζουν, επενδύοντας στο επικοινωνιακό σας χάρισμα και την έξυπνη στρατηγική σας, είσαστε συναισθηματικά ευάλωτοι και ίσως το ταίρι σας πατήσει στις αδυναμίες και τα πάθη σας.

Καρκίνος

Δε σας κρύβω, φίλοι Καρκίνοι, πως η σημερινή όψη έχει να κάνει με το κομμάτι εκείνο της καθημερινότητάς σας που αφορά πάσης φύσεως στενή και δοκιμασμένη σχέση στη ζωή σας. Αναρωτηθείτε λοιπόν, αν ταιριάζετε με τις παρέες σας, βρείτε εκείνα τα σημεία που δε σας ικανοποιούν στον εpωτικό σας σύντροφο, ελάτε πιο κοντά στον εσωτερικό σας κόσμο, αντλώντας δύναμη από τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, που δε θα ξεγελάσουν τις επιλογές και τις αποφάσεις σας

Λέων

Μπορεί η σημερινή όψη, να σας ωθεί να κλείνεστε στον εαυτό σας και τα προβλήματά σας, να μην έχετε διάθεση για πολλές εξόδους με τον σύντροφό σας ή και σε προσωπικό, φιλικό επίπεδο, αγαπητοί Λέοντες, ωστόσο δεν παύει η μέρα να σας φορτώνει με επαγγελματικές και οικονομικές ευθύνες, καθώς και με καταστάσεις και εξελίξεις στη σχέση σας που δεν πρέπει με τίποτα να παραμελήσετε. Χαλαρώστε στη ζεστασιά του δεσμού σας, μην μένετε ατελείωτες ώρες στο γραφείο.

Παρθένος

Μέσα από τον επαγγελματικό και κοινωνικό σας κύκλο, φίλοι Παρθένοι, ανατέλλουν σήμερα νέες ευκαιρίες, καινούριες γνωριμίες και ποικίλες επιλογές, που είναι απόλυτα βέβαιο πως θα βοηθήσουν τα σχέδια και τους στόχους σας να πάρουν σάρκα και οστά νωρίτερα από ό,τι περιμένατε. Είναι πολύ ευνοϊκότερα τα πράγματα πλανητικά για εσάς, προκειμένου να βάλετε σε τάξη τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και στη συναισθηματική σας ζωή.

Ζυγός

Ενδοσκόπηση και περισυλλογή είναι τα συναισθήματα που ταιριάζουν γάντι στην ψυχολογία σας σήμερα, φίλοι Ζυγοί, αφενός μεν γιατί οι πλανήτες σας προτρέπουν να ψάξετε σπιθαμή προς σπιθαμή τα θέλω και τις επιθυμίες σας, αφετέρου είναι χρήσιμο να κάνετε μια ψηλάφηση στις προσωπικές και εpωτικές σας σχέσεις, προκειμένου να αντιληφθείτε ποιο ταίρι ταιριάζει στο πλευρό σας, αν είναι ωφέλιμο να παραμένετε στο παρελθόν ή μήπως χρειάζεστε απαραίτητα μια ολοκληρωτική, αισθηματική αναγέννηση.

Σκορπιός

Απροσδόκητες αλλαγές σε όλο το φάσμα της ζωής σας, αγαπητοί Σκορπιοί, φέρνουν ικανοποίηση και ισορροπία στις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας σήμερα. Είναι μια μέρα μεγάλης κινητικότητας, ζωντάνιας και στιβαρών αποφάσεων για τα σημαντικά θέματα που σας προβληματίζουν. Κυκλοφορήστε, διασκεδάστε, τίποτα και κανένας δεν μπορούν να αντισταθούν στη φλογερή λίμπιντο και την καλαίσθητη εμφάνισή σας.

Τοξότης

Υποχρεώσεις, έξοδα προγραμματισμένα ή ακόμα και έκτακτες συναλλαγές, βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, φίλοι Τοξότες, που ίσως σας προκαλέσουν αγανάκτηση και αμφίρροπη διάθεση, ωστόσο κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί οι προοπτικές στη δουλειά σας γίνονται ευμενέστερες για εσάς, η τύχη είναι με το μέρος σας, οι δυσκολίες απομακρύνονται. Μην αφήνετε το άγχος και τις αγωνίες σας να επηρεάζουν αρνητικά την εpωτική σας ζωή, ακουμπήστε τις ελπίδες και τις προσδοκίες σας στο ταίρι σας.

Advertisements

Αιγόκερως

Ρυθμίστε τις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας σήμερα, αγαπημένοι Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα και είναι πολύ πιθανόν να σας περιμένει μια κουραστική, αλλά φιλόδοξη μέρα, που ενώ θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τις δυνάμεις σας στη δουλειά και τις κοινωνικές σας επαφές, ανταμείβεστε με επιτυχία για τις προσδοκίες και τους στόχους σας. Η σχέση σας με τον εpωτικό σύντροφο ίσως έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ από τη φροντίδα, την αφοσίωση και τη ζεστασιά σας.

Υδροχόος

Μην μελαγχολείτε και μην απελπίζεστε σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, με τις τυχόν καθυστερήσεις και αναβολές στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, που είναι πιθανόν να σας αναγκάζουν να θυμηθείτε τα λάθη σας, τις απερισκεψίες και τις τυχόν παραλείψεις σας. Εντείνετε τις προσπάθειες για να ξεπεραστούν τα μπερδέματα και οι παρεξηγήσεις, μην αφήνετε τον εαυτό σας έρμαιο των καταστάσεων και των παγίδων που στήνονται γύρω σας, εμπιστευτείτε την ευφυΐα και το επικοινωνιακό σας ταλέντο.

Ιχθύς

Τα παιχνίδια με τους άλλους πλανήτες, είναι πολύ πιθανόν, αγαπητοί Ιχθύες, να αισθανθείτε σήμερα έξαρση της φαντασίας σας, να αποζητάτε να ξεφύγετε από τη δυσμενή πραγματικότητα που ζείτε, με μυστηριώδη και αναλυτική διάθεση. Εξετάστε με περισσότερο ορθολογισμό και λογική τα θέματα που έχουν προκύψει με τον εpωτικό σας σύντροφο, μην κλείνετε τα μάτια σας και μην εθελοτυφλείτε στις ανάγκες και τις επιθυμίες του δεσμού σας

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα