Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-2-2019)

H Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα  δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης στον επαγγελματικό τομέα με την ικανότητα καλύτερης έκφρασης ενισχύοντας τη φαντασία με ονειρικό χρώμα και αισιοδοξία στους περισσότερους του ζωδιακού.

Advertisements

 

ΚΡΙΟΣ
Η σύνοδος της Αφροδίτης σε ευνοεί. Η μέρα σε ωθεί σε καταναλωτικές δαπάνες. Μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου ή κάποια μικρά δωράκια θα μπορούσαν να είναι στο πρόγραμμα. Απλά μην υπερβάλεις. Η οικογένεια επίσης σε απορροφά σε πολύ μεγάλο βαθμό, με τα προβλήματα και τις ανάγκες της. Συνειδητοποιείς όμως κάποια στιγμή ότι μόνο δίνεις στην οικογένειά σου και δεν παίρνεις σχεδόν τίποτε. Φιλοσοφικές συζητήσεις μπορούν να αποσπάσουν μεν την προσοχή σου από την καθημερινότητα, αλλά και να σου δώσουν απαντήσεις από εκεί που δεν το περιμένεις.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση ,φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η διαίσθησή σου με τη Σελήνη στο Σκορπιό θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σήμερα στις επαφές και τις συνομιλίες επαγγελματικής φύσης που θα έχεις. Φρόντισε οι συνομιλίες σου να είναι ουσιαστικές. Μπορεί να αποκατασταθεί ένα επικοινωνιακό ή ερwτικό ζήτημα που σε ταλαιπώρησε αρκετά το τελευταίο διάστημα. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να έχεις συνείδηση των πράξεών σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τετράγωνο του Δία σε πιέζει αρκετά. Πρόσεχε να μην κάνεις λάθη στη δουλειά σου. Μην είσαι αφηρημένη και προσπάθησε να οργανωθείς. Το πλανητικό σκηνικό σε γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεσαι συνέχεια τις προσωπικές σου επιθυμίες και λιγότερο τη δουλειά σου. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ένα επαγγελματικό πρόβλημα.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η θέση του Ήλιου στο ωροσκόπιο σου είναι ευνοϊκή. Ευχάριστη κοινωνική ζωή θα φέρει η σημερινή μέρα. Καθησύχασε τη συναισθηματική σου ανησυχία ή ανασφάλεια με δράση. Μια μικρή απόδραση στη φύση θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή, καθώς θα ηρεμήσεις και θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά τις επόμενες κινήσεις σου σε ζητήματα που σε απασχολούν. Η συλλογική εργασία θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που θα έφερνες από μόνη σου.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14.

Advertisements

 

ΛΕΩΝ
Σε επισκέψεις ή συναντήσεις κοινωνικής φύσης, προσπάθησε να δείξεις κατανόηση. Και αυτού του τύπου οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι καμιά φορά απαραίτητες. Θα βρεις τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την έμπνευση να λύσεις όλα εκείνα τα προβλήματα που σου δημιουργούν άγχος. Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί όμως από εσένα να μοιραστείς τις σκέψεις και προβληματισμούς με τους γύρω σου!
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 22, 10.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και τον 5ο οίκο σου επιβάλει την πειθαρχία. Ο χειρισμός κάποιων υποθέσεών σου θα πρέπει να έχει τη σφραγίδα της διακριτικότητας σήμερα, εάν δεν θέλεις να εκτεθείς στο περιβάλλον σου. Οι λύσεις βρίσκονται μέσα από ένα καλό διάλογο με καλή θέληση και διάθεση για αλληλοκατανόηση. Ο αυθορμητισμός σου ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής. Προσπάθησε να φανείς σοβαρή και αξιόπιστη, για να μπορέσουν να σε εμπιστευτούν οι γύρω σου σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 17, 16.

 

ΖΥΓΟΣ
Το τετράγωνο του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σου σε μπλοκάρει συναισθηματικά. Μειωμένη είναι η διάθεσή σου για συνεργασία σε κοινωνικά θέματα. Προσπάθησε να συμπεριφέρεσαι με ειλικρίνεια στους ανθρώπους που συνδέεσαι επαγγελματικά ή συναισθηματικά μαζί τους. Στον αισθηματικό τομέα κάτι θα σε στενοχωρεί και θα σε πικράνει. Μη λες και υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να εκπληρώσεις γιατί πληγώνεις τους γύρω σου χωρίς λόγο και ουσία.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 24, 10.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επειδή σήμερα θα έχεις την τάση να μην ανεχτείς καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σου, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου απόφυγε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιος θα θελήσει να σου προσφέρει μια εξυπηρέτηση, αναρωτήσου όμως με ποιο αντάλλαγμα θα γίνει κάτι τέτοιο. Προσοχή! Η αισθηματική σου ζωή παρουσιάζει εντάσεις κατά τη διάρκεια της μέρας.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 18.

Advertisements

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η θέση του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου σε ευνοεί. Μέσα από την επικοινωνία ή μια δημιουργική δραστηριότητα μπορείς να βγάλεις το δυναμισμό και την περίσσια ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα. Αισθηματικές συγκινήσεις ή υπερβολές στις κοινωνικές σου δραστηριότητες σε κάνουν να νιώθεις ότι μπορείς να επιβάλλεσαι οπουδήποτε. Ίσως όμως η συμπεριφορά σου αυτή προκαλέσει αντιδράσεις.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 26, 10.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απαιτήσεις και επιθυμίες που τις διακρίνει η υπερβολή θα φέρει η μέρα σήμερα με τη Σελήνη στο Σκορπιό. Βρες κάποια εργασία με την οποία θα βγάλεις όλον τον κρυμμένο σου δυναμισμό. Έλεγξε το θυμό σου όσο γίνεται. Αναπτέρωση του ηθικού θα υπάρξει μετά από ένα τηλεφώνημα, μια επίσκεψη ή ένα ραντεβού, αν είσαι single. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να αποφύγεις στόχους χωρίς αξία.  Μην ξεχνάς σε κάθε περίπτωση να είσαι ευγενική.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πλανητική όψη του Ερμή δεν σε ευνοεί σήμερα. Τα σχέδιά σου ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή. Επικεντρώσου σε ό,τι έχει πραγματική αξία να αφιερώσεις το χρόνο και την ενέργειά σου και άφησε πίσω σου όλα τα υποδεέστερα! Επαγγελματική αλλαγή πορείας θα αφήσει κάποιο ζήτημα ημιτελές ή μπαίνει προσωρινά στην ναφθαλίνη. Μην λες και υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να εκπληρώσεις.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο σου δημιουργεί εμπόδια. Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις κι ενδιαφέροντα θα φέρει η μέρα σου. Με βιαστικές μάχες δεν κερδίζεται ο πόλεμος, αυτό θα πρέπει να έχεις πάντοτε κατά νου. Υποχώρησε και δείξε διάθεση συνεργασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να υποκύψεις σε τυραννικές ενέργειες σε βάρος σου. Ένα κοινωνικό ζήτημα καθυστερεί ή δεν μπορείς να ανεχτείς τον τρόπο που πραγματοποιείται. Η οξύθυμη διάθεση, το άγχος και η καταπίεση, μπορούν ν αποτραπούν, αν ασχοληθείς με μια άλλη δουλειά, κυρίως χωρίς την παρέμβαση τρίτων.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα