Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (18-5-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θέματα υπεροχής θα υπάρξουν μέσα στη σχέση σας, οι διαθέσεις σας θα είναι εξουσιαστικές, προσοχή στις εκρηκτικές αντιδράσεις. Στόχος σας θα είναι να κυριαρχήσετε, με πείσμα θα διεκδικήσετε θέση αρχηγίας. Αν κρατήσετε στάση θερμή και απελευθερώσετε την eρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα καταφέρετε να ‘ρθείτε πιο κοντά με το πρόσωπο που επιθυμείτε eρωτικά. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, σήμερα δεν αποκλείεται κάποιος να σας ερωτευτεί.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει τον eρωτισμό σας, ως προς το ταίρι σας η στάση σας θα είναι θερμή, θα θελήσετε να ζήσετε στιγμές έλξης ίσως και έντονου πάθους. Για τους eρωτικά μόνους, απρόοπτη πρόκληση θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον. Με πρόσωπο από το παρελθόν θα εκδηλώσετε έντονο eρωτισμό, αναθερμαίνοντας βλέψεις και αισθήματα. Θετικοί θα είστε σε προκλήσεις και νέα ενδεχόμενα. Μια τυχαία συνάντηση θα δώσει ώθηση στις eρωτικές σας διαθέσεις, κλείνοντας τη νύχτα σας με έντονο eρωτικό συμβάν!

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα ενισχύσει την θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα εστιάσετε στο όμορφο και το ελκυστικό, θα ρισκάρετε στις προσεγγίσεις σας. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε την eρωτική σας ενέργεια, θα φέρει θερμά αποτελέσματα. Με έντονο το αίσθημα της eρωτικής έλξης θα υπάρξει πάθος στις κινήσεις σας. Αφήστε ελεύθερη την eρωτική σας αύρα, σήμερα θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν το κλίμα στην καρδιά σας, σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε απρόσμενη πρόταση για ραντεβού. Εσείς οι eρωτικά μόνοι επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, θα υπάρξουν απρόοπτες νέες γνωριμίες. Ευχάριστη eρωτική έκπληξη θα σας προκαλέσει το τηλεφώνημα που θα λάβετε από παρελθοντικό πρόσωπο. Θα σας θυμηθεί πρώην eρωτικό ταίρι, που ενδεχομένως να μην καταφέρατε ποτέ να το ξεπεράσετε.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε ανταγωνιστικό κλίμα μέσα στη σχέση σας, θα κυνηγήσετε κυριαρχία και υπεροχή. Στόχος σας θα είναι να επιβληθείτε, προσοχή στα λόγια και στις πράξεις σας. Eρωτικά χτυπήματα θα λάβει η καρδιά σας και μάλιστα από άτομο που θα είναι κάπως διαφορετικό από τις συνηθισμένες σας προτιμήσεις. Ανοίγεται η ευκαιρία για καινούργιο eρωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε κεραυνοβόλα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θερμή θα είναι η στάση σας, εντυπωσιακό το παρουσιαστικό σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο. Μια πρόσκληση που θα λάβετε από πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα σας ανοίξει προοπτική eρωτικής σχέσης. Αφήστε τα συμβάντα να κυλήσουν, δεχτείτε με θετικότητα τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν. Πίσω από μια φαινομενικά φιλική συνομιλία, θα κρύβεται κατάληξη ρομαντικού eρωτικού ραντεβού!

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θερμή, αποκαλυπτική και eρωτική θα είναι η στάση σας. Κάποιο πρόσωπο θα δει πράσινο φως και θα εισχωρήσει για τα καλά στη ζωή σας. Τα ευχάριστα συναισθήματα που θα σας προκαλέσει, θα σας δημιουργήσουν τη διάθεση να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Αισιόδοξο κλίμα θα υπάρξει στην καρδιά σας, σε αυτό θα συμβάλουν οι απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Η τολμηρή σας διάθεση να αποκαλυφθείτε eρωτικά, θα σας φέρει πολύ θερμή κατάληξη.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα σας κυριεύουν έντονα eρωτικά συναισθήματα, θα έχετε τη διάθεση να απελευθερώσετε το πάθος σας. Οι διαθέσεις σας θα είναι τολμηρές ίσως και κάπως ρομαντικές, δεν πρόκειται να βάλετε φρένο σε eρωτικές διεκδικήσεις. Σε περίπτωση που νιώσετε έντονη ανάγκη να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας, σας δίνω ανεπιφύλακτα την συμβουλή να προχωρήσετε σε ανάλογες πράξεις, θα λάβετε θερμή ανταπόκριση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα σας δοθεί η δυνατότητα να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στις eρωτικές σας διαθέσεις. Θα επικεντρωθείτε στο ταίρι σας, εκρηκτική θα είναι η αντίδρασή σας σε περίπτωση που προσπαθήσουν να σας πιέσουν για αποφάσεις, που αυτή τη στιγμή δεν νιώθετε έτοιμοι να τις πάρετε. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας με πρόσωπο εντυπωσιακής ομορφιάς.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα ξεκλειδώσετε τα eρωτικά σας αισθήματα. Αυτή την φορά θα αφήσετε στην άκρη την πολλή σκέψη, θα είστε έτοιμοι να κινηθείτε αποφασιστικά προς συγκεκριμένους στόχους. Για όσους από εσάς έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με παλιό eρωτικό πρόσωπο, σήμερα θα κλείσουν οριστικά περνώντας σε πορεία επανένωσης, καταλήγοντας σε δεσμό σταθερής και μελλοντικής εξέλιξης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ηρεμήσετε, να ξεκουραστείτε, με δική σας πρωτοβουλία θα κάνετε προτάσεις για συναντήσεις και ανέμελες eρωτικές επαφές. Θερμές θα είναι οι καιρικές συνθήκες της καρδιάς σας, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα δεχτεί την πρόταση σας για ραντεβού, καταλήγοντας τις βραδινές ώρες σε έντονες eρωτικές στιγμές. Ειλικρινείς κουβέντες και τολμηρές eρωτικές εκδηλώσεις θα φέρουν ευχάριστη τροπή, προμηνύεται νέο eρωτικό ξεκίνημα μελλοντικών διαστάσεων.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με έντονη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, θα νιώσετε δυνατή εμπιστοσύνη στα θελκτικά σας στοιχεία, δεν θα υπάρξουν τάσεις ηττοπάθειας. Μια eρωτική σας κίνηση θα σας βοηθήσει να κρατήσετε σε απόσταση eρωτικό πρόσωπο, που δεν μπορεί να χειριστεί την ανάγκη σας για ελευθερία. Η θερμή σας στάση θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς, ανοίγοντας τον δρόμο για νέες και εξελίξιμες eρωτικές γνωριμίες. Σήμερα δεν αποκλείεται να γίνει νέα αρχή με καινούργιο eρωτικό πρόσωπο.

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα