Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-1-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις ή πράξεις οριστικής κατάληξης. Οξύθυμη θα είναι η στάση σας, σας συμβουλεύω να μην απαιτήσετε συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα υπάρξει κίνδυνος να οδηγηθείτε σε λάθος κατάληξη. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα πιάσει κουβέντα μαζί σας, εκδηλωτική θα είναι η στάση του. Δείξτε εμπιστοσύνη στα τυχαία συμβάντα, δεν αποκλείεται με αυτό το πρόσωπο να καταλήξετε σε μακροχρόνιο δεσμό.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, με το ταίρι σας θα ανοίξετε συζητήσεις με στόχο να απεγκλωβιστείτε από στάσιμες καταστάσεις, επιθυμία σας θα είναι οι ουσιαστικές αλλαγές. Ίσως να μπείτε στον πειρασμό να ταρακουνήσετε τα δεδομένα της σχέσης σας, αποφύγετε υπερβολές και ακρότητες. Αν στοχεύσετε στην επανασύνδεση θα την κερδίσετε. Εσείς οι eρωτικά μόνοι αξιοποιήστε την γοητεία σας, ενδιαφέρον θα έχει το καινούργιο πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσετε.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, αισιόδοξη και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, αυτή τη φορά θα δείξτε την απαιτουμένη εμπιστοσύνη, τερματίζουν οι φοβίες και οι ψευδαισθήσεις. Η επικοινωνιακή στάση που θα κρατήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας βοηθήσει να ξεμπερδέψετε τις δύσκολες καταστάσεις, βρίσκετε λύση σε τυχόν συναισθηματικά αδιέξοδα. Για τους ελεύθερους και μόνους πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

 

Advertisements

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις που θα ανοίξουν νέα eρωτικά ενδεχόμενα. Παλιό eρωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που έχουν συμβεί μεταξύ σας παρεξηγήσεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Εσείς που θέλετε να διαγράψετε τελείως το παρελθόν σας, φανείτε δεχτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που με εκδηλωτικό και άμεσο τρόπο θα κάνει το βήμα να σας προσεγγίσει.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και όμορφες συνομιλίες, η μέρα σας θα κλείσει με eρωτικό ραντεβού. Θα υπάρξουν αναζωογονητικά συμβάντα, ενισχυμένη θα είναι η γοητεία σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας, εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, η κατάληξη θα είναι θετική. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εμπνεύσει εμπιστοσύνη, ανοίγεται προοπτική δεσμού.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα διαύγεια θα φέρει στη σκέψη σας, τώρα φρενάρετε τις απαισιόδοξες θεωρίες, αυτή τη φορά δεν θα εγκλωβιστείτε σε ψευδαισθήσεις. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε απόψεις, θα δείτε με αισιόδοξο μάτι το μέλλον της σχέσης σας. Για εσάς τους χωρισμένους ή ελεύθερους, το καινούργιο eρωτικό άνοιγμα που θα προκύψει θα έχει θετική κατάληξη. Δεν αποκλείεται να υπάρξει έναρξη καινούργιας eρωτικής σχέσης με την προοπτική σταθερού δεσμού.

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ένα τηλεφώνημα που θα λάβετε θα επαναπροσδιορίσει πράξεις και αισθήματα. Κινηθείτε αποφασιστικά και με πίστη στο ένστικτο σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επανασυνδέσεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας. Ένα ελκυστικό άτομο θα ρίξει επάνω σας τα eρωτικά του βέλη. Είναι μια καλή χρονική στιγμή να βάλετε σε τάξη την eρωτική σας πορεία.

Advertisements

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, παρορμητικά και απελευθερωμένα θα είναι τα λόγια σας. Προσοχή στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε το eρωτικό σας ταίρι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και διαφοροποιήσεις, δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση κάθετη ίσως και ακραία. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να αποκτήσετε μια σταθερή και στεριωμένη σχέση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, μια πολύ ευχάριστη συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε στο eρωτικό σας στόχαστρο, θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας. Καταφθάνουν αλλαγές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο eρωτικό σας μέλλον, τώρα θα μπουν βάσεις για σταθερή eρωτική σχέση που η πορεία της θα σας δώσει συναισθηματική ικανοποίηση. Σας συμβουλεύω να μην περιορίσετε την αισθησιακή και ρομαντική σας διάθεση, εκδηλωθείτε άφοβα χωρίς ενδοιασμούς.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα οξύθυμη και νευρική θα κάνει τη στάση σας, η υπομονή και η ανεκτικότητα με το ταίρι σας θα είναι περιορισμένη. Θα δείξετε πείσμα στις απόψεις σας και στις επιθυμίες σας, δε θα υποκύψετε σε συμβιβασμούς, προσοχή στην υπερβολή, βάλτε όρια στον εαυτό σας. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση κινηθείτε χαλαρά, περάστε σε προτάσεις, η απάντηση θα είναι θετική.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, το κλίμα στην καρδιά σας θα είναι μία ζέστη μία κρύο, ενδεχομένως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς θέλετε και τι νιώθετε. Προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα υπάρχει ο κίνδυνος να μπερδέψετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα της σχέσης ή τις γνωριμίας σας, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας ανοίξει πορεία σταθερού δεσμού.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα φανείτε αυθόρμητοι επικοινωνιακοί και αρκετά παρορμητικοί. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να τακτοποιήσετε οριστικά παλιές ανοιχτές eρωτικές σας υποθέσεις, παίρνετε την απόφαση να τηλεφωνήσετε και να προτείνετε ραντεβού. Θετική ανταπόκριση θα βρείτε από πρώην eρωτικό σας ταίρι, θα δείξει την προθυμία να αλλάξουν οι μεταξύ σας στάσιμες καταστάσεις και τα αρνητικά δεδομένα. Αποκτά η eρωτική σας ζωή βάσεις για μελλοντική εξέλιξη.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα