Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (5-1-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ζωηρότητα θα υπάρξει στις διαθέσεις και στις κινήσεις σας, σήμερα δε θα ασχοληθείτε με eρωτικές υποθέσεις που δε σας κινούν πλέον το ενδιαφέρον. Παίρνετε απόφαση να αλλάξετε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, η παρουσία σας θα είναι δυναμική και αρκετά ελκυστική. Θα σας πλησιάσει ένα ιδιαιτέρως συμπαθητικό και ελκυστικό πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει τις μεταξύ σας επαφές.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες μέσα στη σχέση σας, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε στόχο θα έχουν την σταθερότητα και την εμπιστοσύνη. Σε προσωπική σας συνάντηση θα δημιουργήσετε κλίμα αρκετά αισθησιακό, σήμερα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα υπάρξουν θερμές eρωτικές εκδηλώσεις. Για τους ελεύθερους έρχεται άνοιγμα νέας γνωριμίας, θα προκύψει ξαφνικός ενθουσιασμός με πρόσωπο που θα το νιώσετε ιδιαιτέρως ελκυστικό.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, τολμηρές θα είναι οι ενέργειες σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα αναστατώσει την σκέψη και την καρδιά σας, σήμερα παίρνετε απόφαση να διαγράψετε το παρελθόν. Θα λάβετε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα ξυπνήσει τη ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας, τώρα ξεκινάτε ολοκαίνουργια eρωτική πορεία. Έρχεται ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας, καταφθάνει νέος eρωτας!

 

Advertisements

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ξαφνικές προτάσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και τις διαθέσεις σας. Θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, ακολουθήστε τα αισθήματα σας θα σας βγει σε καλό. Οι συγκύριες θα σας φέρουν αντικριστά με άτομο εντυπωσιακής εμφάνισης, ταιριαστό στις προτιμήσεις σας, καταφθάνουν ευχάριστες συναντήσεις και συναναστροφές. Eρωτικές αναστατώσεις θα ταράξουν την καρδιά σας, δεν αποκλείεται να σας θυμηθεί eρωτικό άτομο απ τα παλιά.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, στις eρωτικές σας συζητήσεις θα υπάρξει θερμή επικοινωνία που θα φέρει συναισθηματική σταθερότητα και δυνατό eρωτισμό. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με συναντήσεις πολλά υποσχόμενες. Σήμερα θα σας ξαφνιάσει η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά. Ξεκινάτε μεταξύ σας συχνές επαφές που είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν σε επανασύνδεση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα σας θα έχει απρόοπτες επαφές, τηλεφωνήματα και ευχάριστες συναντήσεις. Θα συνομιλήσετε με πρόσωπο για το οποίο θα αποκτήσετε eρωτικές σας βλέψεις. Μια παλιά eρωτική σας υπόθεση θα βγει στο προσκήνιο, στο χέρι σας θα είναι η επανένωση. Σε σκέψεις θα σας βάλει η εμφάνιση ενός ιδιαίτερου γοητευτικού προσώπου, αμοιβαία θα είναι η έλξη που θα νιώσετε.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ένα πρόσωπο με θερμό eρωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα κάνει το βήμα να επικοινωνήσει μαζί σας, εκ των πρότερων σας φανερώνω πως θα σας ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού. Θα υπάρξει προοπτική για ξεκίνημα σταθερής eρωτικής σχέσης και μάλιστα μακροχρόνιας διάρκειας. Εσείς που θέλετε να απαγκιστρώσετε την καρδιά σας από το πρώην eρωτικό σας ταίρι, ανταποκριθείτε χωρίς επιφυλάξεις στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας φλερτάρει.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βγάλει από την εσωστρέφεια σας, με θερμό τρόπο θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Αυτή τη φορά θα ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η στάση του δε θα σας απογοητεύσει. Θα μιλήσετε μεταξύ σας με ειλικρίνεια, καταφθάνει ξεκαθάρισμα που θα συνοδεύεται με οριστικές και δεσμευτικές υποσχέσεις. Εσείς οι χωρισμένοι περνάτε σε στάδιο επανένωσης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, αποκαλυπτικός διάλογος ανάμεσα σε εσάς και το προσφάτως πρώην ταίρι σας, θα ανοίξει καινούργια ενδεχόμενα, στο χέρι σας θα είναι αν θα επανασυνδεθείτε ή όχι. Θα εκπλαγείτε από τα λόγια που θα ακούσετε, θα προκύψει απρόοπτη eρωτική εξομολόγηση, με φανερό τρόπο θα σας εκδηλώσει την έλξη του για εσάς. Αξιοποιήστε αυτό το θετικό eρωτικό άνοιγμα, θα έχετε και οι δυο τη διάθεση να διορθώσετε τα παλιά λάθη.

 

Αιγόκερως 

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σε περίπτωση που χωρίσατε εξαιτίας μιας συγκεκριμένης παρεξήγησης τώρα θα λυθεί, καταφθάνει θετική έκβαση, η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση κατανόηση και ισορροπία θα έχετε με το ταίρι σας, τερματίζουν τυχόν διαφωνίες. Σε εσάς τους eρωτικά μόνους, συμβουλεύω να φανείτε δεκτικοί σε πρόταση γνωριμίας που θα σας κάνουν.

Advertisements

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ζωηρή θα είναι η διάθεση σας, με δικές σας πρωτοβουλίες θα δώσετε ώθηση στις επαφές σας με πρόσωπο που βρίσκεστε στην αρχή ή στο πρώτο στάδιο της γνωριμία σας. Δεν αποκλείεται να ακουστούν θερμές εξομολογήσεις, εσείς που είστε σε χαλαρή σχέση περνάτε σε στάδιο συχνών επαφών ίσως και κάπως δεσμευτικών. Eρωτικό ραντεβού θα έχει θετική κατάληξη επαναφέροντας τη σταθερότητα και την ισορροπία στη ζωή σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα σημειωθεί απρόοπτο τυχερό συμβάν, ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο eρωτικό σας μέλλον. Σήμερα θα σας δοθεί καινούργιο eρωτικό άνοιγμα, θα υπάρξει συνάντηση που θα έχει ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Ραντεβού και ευχάριστη αποκαλυπτική συνομιλία θα καταλήξουν σε έναρξη σχέσης. Το πρόσωπο που θα καταφέρει να σας αναστατώσει θα γίνει μόνιμο σας ταίρι.

 

Πηγή: zwdiasimera.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα