Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-18/04)

Η νέα εβδομάδα αρχίζει δυναμικά ένα σημαντικό γεγονός στις 12 Απριλίου με την Νέα Σελήνη στον Κριό προκαλεί αλλαγές σε όλους τους τομείς βγάζει στην επιφάνεια σημαντικά γεγονότα και τα προσωπικά θα περάσουν σε μια νέα περίοδο αναγέννησης. Η ανάγκη να πετύχουμε αυτά που έχουμε στο μυαλό μας κάνει να πέφτουμε με τα μούτρα στην δουλειά και να ρυθμίζουμε τις ανάγκες μας με βάση τις επιθυμίες.

Advertisements

 

Πιο πολύ από αυτή την αστρολογική όψη θα επηρεαστούν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του τρίτου δεκαημέρου που θα δουν τα προσωπικά τους και όχι μόνο να παίρνουν την ανιούσα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως η συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να πάρουμε τα πάνω μας να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις δυνατότητες που έχουμε να βάλουμε μια τάξη σε καταστάσεις που μας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα και να δράσουμε μέσα στο περιβάλλον μας να δείξουμε στους άλλους την αξία μας. Σε αυτό μας βοηθά η θετική ενέργεια και η αισιοδοξία που μας κυριεύουν και μας βγάζουν από ανασφάλειες και αδυναμίες μας ωθούν σε μια νέα τάξη πραγμάτων και προωθούμε σχέδια και επιθυμίες που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στους άλλους.

Προσοχή όμως σε προσωπικά ζητήματα που δεν θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αλλάζει τα δεδομένα που επικρατούν με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να προσαρμοστούμε και θα επικρατήσει ένταση και ταραχή που θα οδηγήσει σε λάθος επιλογές και αδιέξοδα. Πρέπει να προσέξουμε την τάση που έχουμε να καθορίζουμε τις κινήσεις των άλλων και αυτό θα φέρει διαφωνίες και τσακωμούς ακόμα και με το ταίρι μας.

 

Πιο μετά στις 14 Απριλίου, η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και στην επιφάνεια επικρατεί έντονα το πάθος και η eρωτική διάθεση ερχόμαστε κοντά στο ταίρι μας και περνάμε όμορφες στιγμές.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της κυβέρνησης της θα μας βοηθήσει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις που θα μας ηρεμήσουν και θα μας χαλαρώσουν η αυτοπεποίθηση θα ανέβει κατακόρυφα τα προσωπικά και τα επαγγελματικά θα βρουν τον δρόμο τους και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο για εμάς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσουμε όρους και κανόνες χωρίς όμως να πιέσουμε άτομα του περιβάλλοντος μας να τις αποδεχτούν πρέπει να έχουμε λογική και σύνεση σε αυτά που κάνουμε και λέμε να μην αφήσουμε αρνητικούς παράγοντες να μας χαλάσουν την διάθεση και να μας δημιουργήσουν προβλήματα με τους άλλους.

Θα πρέπει να προσέξουμε τα έξοδα μας που το τελευταίο διάστημα είναι πιο πολλά από τα έσοδα αν μπορούμε καλό είναι να ξεκινήσουμε αποταμίευση που θα φέρει εισοδήματα και θα μας βγάλει από πολλά οικονομικά αδιέξοδα. Υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες που πρέπει να τις λύσουμε κάποια άτομα θα μας βοηθήσουν σε αυτό και πρέπει να τα εμπιστευτούμε η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά για υλικά αγαθά μας φέρνει κοντά σε κάποια πάθη που έχουμε.

 

Advertisements

Στις 16 Απριλίου, το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βγάζει στην επιφάνεια διαθέσεις περίεργες που θα οδηγήσουν σε αλαζονεία και εγωισμό. Δεν θα είμαστε σε θέση να δούμε αντικειμενικά αυτά που συμβαίνουν γύρω μας με αποτέλεσμα να ξεφύγουμε και να ξεσπάσουμε πάνω σε άτομα που αγαπάμε-οι διαπροσωπικές σχέσεις θα περάσουν από τεστ αντοχής.

Στις 17 Απριλίου, το τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Υδροχόο μας βοηθά να γίνουμε δημιουργικοί και να προβάλουμε τα ταλέντα μας στους άλλους φτιάχνει το κατάλληλο κλίμα μέσα στο οποίο μπορούμε να δράσουμε ελεύθερα να πάρουμε σωστές αποφάσεις και να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές για το καλό μας. Η αισιοδοξία θα φέρει δράση και ενέργεια που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε επαγγελματικούς στόχους κάποιες ιδέες που έχουμε θα τις προβάλουμε στους άλλους που θα γίνουν αυτόματα αποδεκτές. Πλησιάζουμε πιο κοντά στους στόχους μας με την βοήθεια των κατάλληλων ατόμων θα έχουμε το θετικό αποτέλεσμα.

 

Από την άλλη με τον Ερμή από τον Κριό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους και τον Δία στον Υδροχόο μας δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε σωστά με τα άτομα που είναι κοντά μας να προβάλουμε εσωτερικές ανάγκες και επιθυμίες να κάνουμε τους άλλους να μας κατανοήσουν καλύτερα να δείξουμε με κάθε τρόπο την αξία μας. Ο τρόπος που διαχειριζόμαστε αυτά που μας συμβαίνουν προκαλεί τον θαυμασμό των άλλων και γινόμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η αλήθεια μας είναι αυτή που θα μας κάνει πρωταγωνιστές θα μας φέρει πιο κοντά στις φιλοδοξίες μας. Η δυναμικότητα που μας διακρίνει μας οδηγεί σε σιγουριά και σταθερότητα.

Στις 18 Απριλίου, το τετράγωνο του Ερμή στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αλλάζει για λίγο τα δεδομένα και επικρατεί καχυποψία και γενική αναστάτωση γινόμαστε επικριτικοί και σκληροί στους άλλους και θα προσπαθήσουμε να επιβληθούμε με εγωιστικό τρόπο. Οι ανασφάλειες καραδοκούν προσοχή στη συμπεριφορά που θα αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και σταθεροί σε ότι λέμε και κάνουμε καθώς το αντίθετο θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία και στην γενικότερη διάθεση μας.

 

Κριός

Κριέ, η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου είναι απόλυτα ανανεωτική και αποτελεί μια ένδειξη ευκαιριών και ξεκινημάτων σε όλους τους τομείς μέχρι το τέλος του μήνα. Ετοιμάσου για νέα πράγματα.

Αισθηματικά

Advertisements

Μια σχέση για την οποία είχες αμφιβολίες φαίνεται πως αποκτά γερές βάσεις και θεμέλια. Στο χέρι σου είναι το πώς θα τη διαχειριστείς από δω και πέρα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η προσοχή σου αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένη σε δέκα διαφορετικά πράγματα και είναι λογικό να μην τα καταφέρνεις καλά σε όλα. Επικεντρώσου σε ένα κάθε φορά, ξεκινώντας από τα πιο σημαντικά.

 

Ταύρος

Ταύρε, η νέα Σελήνη στις 12 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και σε ανανεώνει σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο. Είναι πολύ θετική και ίσως αποκαλύπτει μια σημαντική πληροφορία που είναι πολύ χρήσιμη για σένα.

Αισθηματικά

Κανείς δεν πρέπει να θεωρεί κάποιους ανθρώπους δεδομένους στη ζωή του και να ξεχνά να τους δείχνει τι πραγματικά σημαίνουν. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά και από τις δύο μεριές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση και αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες, οι οποίες θα σου φανούν πολύ χρήσιμες για το μέλλον, ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με την δουλειά σου.

 

Δίδυμοι 

Δίδυμε, όλα είναι με το μέρος σου, πρέπει όμως να οργανωθείς καλύτερα για να μην αποδιοργανωθείς. Τα project τρέχουν και θέλουν μεγαλύτερη προσοχή καλώς ή κακώς.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 12 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά την κοινωνική σου ζωή και τη δικτύωση. Είναι πολύ πιθανό να γίνουν νέες γνωριμίες αυτήν την περίοδο και επιτέλους να έρθεις περισσότερο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ένα νέο πρότζεκτ στη δουλειά σε βρίσκει να συνεργάζεσαι με αρκετούς συναδέλφους σου. Άσε τις όποιες διαφορές στην άκρη και επικεντρώσου στο αποτέλεσμα.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, διατήρησε τις ισορροπίες και βρες χρόνο για τα πράγματα που θες εσύ να κάνεις. Τυχόν τριβές στην σχέση σου θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα για να μην διογκωθούν.

Αισθηματικά

Τελευταία μπορεί να είσαι πιο εσωστρεφής και να βρίσκεσαι σε μια κατάσταση περισυλλογής και εσωτερικών διεργασιών. Απόλαυσε αυτές τις μοναδικές στιγμές με τον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 12 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και στα πολύ πιθανά σενάρια είναι ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έρθουν ευκαιρίες και θα γίνουν ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα.

 

Λέων

Λέων, η νέα Σελήνη στις 12 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, την εκπαίδευση και το άνοιγμα της σκέψης σου. Είναι πολύ θετική και μέχρι το τέλος του μήνα φέρνει ανανέωση και εμπειρίες που μπορούν να σε κάνουν να δεις τη ζωή σου διαφορετικά.

Αισθηματικά

Θα δεις ότι σημειώνεις πρόοδο σε διάφορους τομείς της ζωής σου, η πρόοδος που θα σε ικανοποιήσει πραγματικά όμως, έχει να κάνει με εσωτερικά θέματα, κάτι σαν ψυχολογική ωριμότητα.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η περίοδος απαιτεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα επαγγελματικά σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην πεις βιαστικά ούτε ναι ούτε όχι σε τυχόν προτάσεις που σου γίνουν.

 

Παρθένος

Παρθένε, ανάγκες που μάλλον έχεις κρύψει μέσα σου, βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια. Αυτήν τη φορά προσπάθησε να τις ακούσεις και τουλάχιστον να τις καταλάβεις όσο καλύτερα μπορείς.

Αισθηματικά

Αν αισθάνεσαι ότι σε συναισθηματικό επίπεδο έχεις μια δυσκολία ή δεν μπορείς να εκφράσεις αυτά που θέλεις, δεν θα ήταν κακό να ζητήσεις και βοήθεια από άτομα που εμπιστεύεσαι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 12 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, τις οικονομικές συμφωνίες και χρήματα που μοιράζεσαι με άλλους. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα συνεργασία ή να έρθει μια ευκαιρία να βελτιώσεις το εισόδημά σου.

Advertisements

 

Ζυγός

Ζυγέ, είναι μια καλή εποχή για να αλλάξεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου. Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής σου, έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα την ευεξία σου και δεν είναι πράγματα αυτά – θα μας εξουθενωθείς.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 12 πραγματοποιείται στο απέναντί σου ζώδιο που αφορά τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και είναι πολύ θετική. Μέχρι το τέλος του μήνα είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια νέα σχέση ή συνεργασία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η περίοδος αυτή μπορεί να είναι αφόρητα γεμάτη. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ο χρόνος περιορισμένος Ίσως αυτό είναι ένα καλό μάθημα για να μάθεις να προγραμματίζεις καλύτερα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η ανεξαρτησία είναι ένα από τα μεγαλύτερά σου πλεονεκτήματα, αλλα θα πρέπει να μάθεις να ζητάς και βοήθεια, ειδικά όταν βλέπεις ότι κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα κάνεις μόνος σου.

Αισθηματικά

Advertisements

Αν έχεις συναισθήματα για ανθρώπους και τα κρατάς καιρό μέσα σου, σήμερα θα ήταν μια καλή περίοδος να τα μοιραστείς μαζί τους. Αυτό δεν σημαίνει πως η έκβαση θα είναι απαραίτητα αυτή που θες, αλλά θα έχεις κάνει μια σημαντική αρχή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 12 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και είναι πολύ θετική. Μέχρι το τέλος του μήνα είναι πολύ πιθανό να έρθουν ευκαιρίες και να γίνουν νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα.

 

Τοξότης

Τοξότη, η καριέρα σου αποτελεί προτεραιότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς και ότι δεν θα ήταν ιδανικό να βρεις χρόνο για την οικογένεια και τους φίλους σου. Χρησιμοποίησε τις ιδέες σου για να εξερευνήσεις νέα πεδία και πάρε πιο πολλές πρωτοβουλίες.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 12 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον eρωτα και τη δημιουργικότητα. Είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες μήνες για την αισθηματική σου ζωή ο Απρίλιος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αισθάνεσαι ότι έχει μείνει λίγο κολλημένος, όσο αφορά στα επαγγελματικά σου. Αυτό όμως, μοιάζει να αλλάζει και σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για εξέλιξη.

Advertisements

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η εξαιρετική νέα Σελήνη στις 12 είναι το κεντρικό θέμα της εβδομάδας και πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Είναι πολύ θετική και μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα και μια γενικότερη αίσθηση ανανέωσης.

Αισθηματικά

Στις επαγγελματικές συνεργασίες και στη σχέση σου χρειάζεται υπομονή και να ζητάς διευκρινίσεις όταν κάτι δεν θεωρείς ότι το έχεις καταλάβει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνεις κάποιες προετοιμασίες για το μέλλον. Μπορεί να σου αρέσει να βαδίζεις μόνος σου, αλλά όταν συνεργάζεσαι, έχεις πάντα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, μπορεί η διάθεσή σου να είχε διακυμάνσεις αυτές τις μέρες, όμως ένα θέμα που σε δυσκόλευε «ησυχάζει». Ίσως αφορά το σπίτι, ένα οικογενειακό πρόσωπο ή μια οικονομική εκκρεμότητα.

Advertisements

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 12 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Είναι πολύ θετική και αποτελεί μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να δημιουργηθεί κάτι νέο στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είσαι σταθερός χαρακτήρας από την φύση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχεις ανοσία στο άγχος και στο στρες. Είναι κάτι που θα πρέπει να μάθεις να ρυθμίζεις, είτε μόνος σου, είτε με την βοήθεια κάποιου ειδικού.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, έχεις αρχίσει και γίνεσαι πιο φιλόδοξος. Θέτεις νέους στόχους στην προσωπική και στην επαγγελματική σου ζωή και είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις σκληρά για να τους πετύχεις.

Αισθηματικά

Υπάρχει μια δυσκολία με μια σχέση, ίσως αισθηματική. Ενδέχεται σήμερα να μην είσαι και στα πολύ κοινωνικά σου και να χρειάζεσαι να συγκεντρωθείς σε δικά σου πράγματα.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 12 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να δεις μια πολύ θετική εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα