Μην χασετε

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έχω φάει αρκετό κέρατο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης και μίλησε για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Χώρισες», είπε μονολεκτικά η παρουσιάστρια στην αρχής και αυτή η λέξη ήταν αρκετή, για να ξεκινήσει μία μεγάλη συζήτηση για τον χωρισμό του. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι για να στεναχωριόμαστε, την αγαπώ πολύ την Ιλένια, ξέρω ότι κι εκείνη με αγαπάει, έχει μια εξαιρετική οικογένεια, απλά οι σχέσεις από ένα σημείο και μετά ή προχωρούν ή σταματούν. Ζούσαμε μαζί τα τελευταία 3 χρόνια. Μετακόμισα στην Κηφισιά γιατί η Ιλένια έκανε 45 λεπτά από τον Κηφισό, είχε τρελαθεί, έπρεπε να είμαστε και κοντά στους γονείς, αν το προχωρούσαμε ένα βήμα θα ήταν και δίπλα στους γονείς της».

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Εχω φάει αρκετό κέρατο

Στη συνέχεια μία φράση του Δημήτρη Ουγγαρέζου προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη. «Φαντάσου να προχωρούσαμε ακόμα ένα βήμα παραπέρα και να κάναμε και ένα παιδί και να ήταν τα πράγματα τώρα ακόμα πιο δύσκολα και για το παιδί. Με φοβίζει να φέρω έναν άνθρωπο στον κόσμο και να μην είμαι σωστός απέναντί του», είπε ο δημοσιογράφος με την παρουσιάστρια να απαντά: «Μην κάνετε δηλώσεις γι’ αυτά τα θέματα όλοι σας πριν αποκτήσετε τα δικά σας παιδιά και μετά κάποιοι από εσάς, όπως και κάποιοι από εμάς, προχωράτε σε μια επόμενη φάση ζωής που λέγεται «διαζύγιο – ξεκίνημα από τον αρχή» και ό,τι έχεις πει για τους άλλους τα λούζεσαι! Οπότε μη μιλάμε γι’ αυτά. Μπορεί να έχεις τα ιδανικά σενάρια στο μυαλό σου και στα εύχομαι, αλλά ζούμε με το σήμερα, με τα υπαρκτά και ας βλέπουμε και τι γίνεται σήμερα. Δεν σημαίνει ότι όλοι θα ξεφύγουμε από αυτό».

«Έπεφτα στα πατώματα, μετά κέρατο… Έπεφτα με τα μούτρα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε έκπληκτη: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι απιστούσες εσύ…». «Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο. Έχω φάει αρκετά. Εντάξει… όλοι έχουμε φάει. Μόνο η Ελένη δεν έχει φάει…», κατέληξε ο Δημήτρης.

Advertisements

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τον χωρισμό του, αλλά και για την απιστία που έχει βιώσει στο παρελθόν.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα