Μην χασετε

«Δήμητρα» της Λέσβου: H οικογένεια ζητά να μελετηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος

Το επόμενο βήμα σχεδιάζει η οικογένεια της «Δήμητρας της Λέσβου» μετά την ταυτοποίηση του πτώματος που της επιτρέπει να στραφεί κατά του 83χρονου οδηγού, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί της 9ης Απριλίου, τέσσερις ώρες μετά το τροχαίο και τον θάνατο του 64χρονου.

 

Σύμφωνα με πηγές, η οικογένεια σκοπεύει να διορίσει έναν εμπειρογνώμονα για να μελετήσει τις συνθήκες του δυστυχήματος μέσω της δικηγόρου κυρίας Λίλας Ραγκούση καθώς υπάρχει χρονική απόκλιση και κανένας δεν γνωρίζει αν ο Δημήτρης Καλογιάννης θα ζούσε αυτή τη στιγμή αν δεν είχε εγκαταλειφθεί.

Η οικογένεια περίμενε να γίνει η ταυτοποίηση και στη συνέχεια να κινήσουν τις σχετικές διαδικασίες. Και αυτό γιατί ναι μεν, μπορεί να είχε εντοπιστεί και συλληφθεί τέσσερις ώρες μετά το τροχαίο ο δράστης (έγινε στις 05:10 το πρωί και συνελήφθη στις 09:30 ο ηλικιωμένος ο οποιος μάλιστα είχε πάει πρώτα για αιμοκάθαρση λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει) όμως περίμεναν να ταυτοποιηθεί το θύμα για να κινηθούν νομικά εναντίον του.

Advertisements

 

Ο ιατροδικαστής κ. Σωκράτης Τσαντίρης έχει εμπλακεί στην υπόθεση και πηγές αναφέρουν ότι αναζητούν και πραγματογνώμονα. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για την έκβαση της υπόθεσης.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα