Μην χασετε

Γυναίκα κρατούσε το νεογέννητο μωρό της κλειδωμένο για 6 μήνες στη ντουλάπα χωρίς τροφή

Ένα νεογέννητο βρέθηκε σε μία ντουλάπα όπου το κρατούσε κλειδωμένο η μητέρα του για έξι μήνες. Το μωρό έπασχε από σοβαρό υποσιτισμό και επέζησε από θαύμα χάρη στον μεγάλο του αδερφό, ο οποίος το τάιζε κρυφά όταν έλειπε η μητέρα του από το σπίτι.

Μία γυναίκα κακοποιούσε τη νεογέννητη κόρη της για έξι μήνες. Κρατούσε το κοριτσάκι κλεισμένο σε μία ντουλάπα, τυλιγμένο σε μία κουβέρτα, χωρίς τροφή.

Όλοι οι συγγενείς είναι σοκαρισμένοι από την υπόθεση καθώς μέχρι τότε δεν μπορούσαν να πουν τίποτα κακό για την 37χρονη Γιούλια.

Η γυναίκα έχει άλλα δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη, τα οποία πάντα φαίνονταν καθαρά και περιποιημένα.

Advertisements

Σύμφωνα με τους γείτονες, το μωρό επέζησε από θαύμα, χάρη στον μεγάλο του αδερφό, ο οποίος το τάιζε κρυφά παρά τις απαγορεύσεις της μητέρας του.

Η τραγική ανακάλυψη στη ντουλάπα

Στις 8 Οκτωβρίου, δύο βίντεο δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο που σόκαραν τους πάντες. Το υλικό έδειχνε ένα υποσιτισμένο κοριτσάκι πέντε μηνών και μία φωνή να ακούγεται: «Γιούλ, σήκω, κοίτα το παιδί σου, δεν το λυπάσαι; Ζει στη ντουλάπα… στη ντουλάπα!»

Όπως αποδείχτηκε, η γυναίκα στο βίντεο προσπαθούσε να «ξυπνήσει» το μητρικό ένστικτο της 37χρονης φίλης της Γιούλια, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Η γυναίκα πήρε το παιδί στο σπίτι της και το επόμενο πρωί πήγε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έκρυβε το κοριτσάκι για έξι μήνες στη ντουλάπα. Κάποιοι φίλοι που είχαν πάει επίσκεψη στο σπίτι της 37χρονης, ξαφνικά άκουσαν ήχους που έμοιαζαν με κλάμα μωρού.

Advertisements

Από περιέργεια κοίταξαν στην ντουλάπα και ανακάλυψαν το παιδί, εξαντλημένο από υποσιτισμό. Στο σπίτι δεν υπήρχε κούνια, βρεφικό γάλα ή ρούχα για μωρά.

Την υπόθεση ανέλαβε η περιφερειακή Επιτροπή Ερευνών και εναντίον της γυναίκας ξεκίνησε ποινική διαδικασία, ενώ ο εισαγγελέας άρχισε έρευνα.

Η κρυφή γέννα

Η Γιούλια έχει ακόμη δύο παιδιά, μία κόρη τριών ετών και έναν δεκατριάχρονο γιο.

Δεν ζει με τον σύζυγό της από τον Ιανουάριο αν και επίσημα δεν έχουν πάρει διαζύγιο.

Η γυναίκα ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί όταν ήταν στον πέμπτο μήνα της κύησης και ήταν πολύ αργά για να κάνει άμβλωση. Όλο αυτό το διάστημα δεν επισκέφθηκε ποτέ γιατρό.

Γέννησε στο σπίτι, στην μπανιέρα και έκρυβε από όλους τη γέννηση του μωρού.

Κάθε πρωί η γυναίκα πήγαινε την τρίχρονη κόρη της στον παιδικό σταθμό και μετά πήγαινε στη δουλειά, ήταν οικονομολόγος.

Το μωρό ήταν κλειδωμένο στην ντουλάπα.

Advertisements

Για να δικαιολογήσει στη μικρή της κόρη το μωρό, της είχε πει ότι ήταν κούκλα και όταν το κορίτσι ανέφερε στον παιδικό σταθμό ότι στη ντουλάπα τους υπάρχει μία μυστηριώδης κούκλα που κάνει ήχους, κανένας δεν έδωσε προσοχή.

Δεν υπήρχαν έγγραφα που να υπάρχει καταγεγραμμένη η γέννηση του παιδιού.

Η οικογένεια δεν είχε ποτέ προβλήματα, ούτε οικονομικής φύσης και είχαν καλές σχέσεις με τους γείτονες.

Η μητέρα έχει μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική για εξέταση και αξιολόγηση.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά έχουν τεθεί υπό την επίβλεψη της πρόνοιας και στάλθηκαν σε ορφανοτροφείο, ενώ η επιμέλεια θα δοθεί στη γιαγιά τους.

Το μωρό μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε νοσοκομείο στο Γεκατερίνμπουργκ και η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, το κορίτσι πάσχει από υποσιτισμό τρίτου βαθμού, ενώ εξετάζεται και για άλλες σοβαρές ασθένειες.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα