Μην χασετε

Γρηγόρης Πετράκος για Θεοφανία Παπαθωμά: «Με κοίταξε, την κοίταξα και καταλάβαμε»

Ο Γρηγόρης Πετράκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Pop up και περιέγραψε πώς γνωρίστηκαν με τη σύζυγό του, Θεοφανία Παπαθωμά. Μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

 

“Η Θεοφανία είχε έρθει μαζί με μία παρέα στον κάτω όροφο που ήταν εστιατόριο, στον πάνω χώρο που ήταν μουσική σκηνή εμείς τραγουδούσαμε, χωρίς να ξέρει ότι επάνω κάποιος τραγουδάει. Ανέβηκε να πάει στην τουαλέτα και βρέθηκε ξαφνικά μέσα σε ένα live. Έμεινε εκεί στην πόρτα, γιατί ήταν γεμάτος ο χώρος, μέχρι να γίνει το πρώτο χειροκρότημα. Άκουσε ένα τραγούδι, κατά τύχη το αγαπημένο της, ποια τύχη δηλαδή, αυτά πιο μοιραία δεν γίνονται…

 

Advertisements

Κατεβαίνοντας είπε στην παρέα της να έρθουν επάνω και είδαν όλο το live. Μετά, περνώντας που είπε δύο κουβέντας, “συγχαρητήρια”… Με κοίταξε, την κοίταξα και καταλάβαμε. Μετά έψαξα εγώ να τη βρω και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά και κάτι ακόμα πιο βαθύ. Μέσα σε τρεις μήνες, που δεν συναντηθήκαμε πολύ γιατί εγώ με το που τη γνώρισα έφυγα στη Ρόδο για σεζόν, ήδη ξέραμε ότι θα μείνουμε μαζί.

 

Εμένα που στα προηγούμενα χρόνια ποτέ δεν μου είχε περάσει η ιδέα να κάνω παιδιά, γνωρίζοντας τη Θεοφανία μου ήρθε απολύτως φυσικό να κάνουμε παιδιά. Και με το που τα κάναμε ήταν μου ήταν απολύτως φυσικό να αφοσιωθώ σε αυτά”, ανέφερε ο Γρηγόρης Πετράκος.

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα