Μην χασετε

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά

Το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι το μόνο που αντηχεί σε ολόκληρο τον μπασκετικό κόσμο από το πρωί της Τρίτης, καθώς κατέκτησε τη μεγαλύτερη διάκριση στο NBA, το βραβείο του MVP του NBA. Από τη βράβευση δεν έλειψε η αγαπημένη του, Mariah, το κορίτσι που εδώ και τρία χρόνια του έχει κλέψει την καρδιά.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα από κοινή παρέα τον πρώτο που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρισκόταν στην Αμερική και τον τελευταίο χρόνο ζουν στο Μιλγουόκι.

Η Mariah Danae Riddlesprigger, όπως είναι το πλήρες όνομα της γεννήθηκε στις 17 Σεπτέμβρη του 1992  και έχει δύο ακόμα μικρότερες αδερφές, την Makayla και τη Maya. Η καταγωγή της είναι από την Καλιφόρνια, στο κολέγιο ήταν αθλήτρια του βόλεϊ και έχει τελειώσει το Rice University, έχοντας εξειδίκευση στο Sport Management and Sociology, Minor in Business. Από το 2014 και μετά εργάζεται ως ειδικευόμενη στο NBA και τους Philadelphia 76ers, στον τομέα των Basketball Operations.

Advertisements

Το ζευγάρι δεν χάνει ευκαιρία να κάνει ταξίδια και συχνά μέσα από τον λογαριασμό του Γιάννη έχουν μοιραστεί ευτυχισμένες στιγμές τους…

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα